Тя все още ги има. В същото време, когато Семейство

...
Тя все още ги има. В същото време, когато Семейство
Коментари Харесай

Дреа де Матео е модна икона на холивудската „съпруга на мафията“ 25 години след „Семейство Сопрано“, все още притежава желаните дрехи на героя

Тя към момента ги има.

В същото време, когато „ Семейство Сопрано “ чества своята 25-та годишнина, Дреа де Матео от шоуто се озова в класациите за въодушевление на най-горещите стилисти в Холивуд.

“Mob Wife Aesthetic ” е най-горещата фешън наклонност, завладяваща млади звезди от Дуа Липа и Тейлър Суифт до Кайли и Кендъл Дженър.

„ Моите DMs, моите демонски текстови известия “, ни сподели Де Матео, който в последно време прекарваше известно време в Швейцария, без да знае за наклонността, която се появи на корицата на The Post предходната седмица. „ Всяка обява желае телефонно позвъняване, откъс “ за модата на мафиотските съпруги.

Тя именито изигра Адриана Ла Черва, многострадалната другарка на Кристофър Молтисанти от Майкъл Империоли, в сериала и раздруса редица емблематични визии пред камера – някои от които резервира и даже мислеше да продаде добре преди гангстерският тип на moll да влезе.

Точно откакто се завърна от Европа, Де Матео ни напомни, че стилистът по кост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР