Тя ви заряза с разбито сърце и празен портфейл. Не,

...
Тя ви заряза с разбито сърце и празен портфейл. Не,
Коментари Харесай

Най-гадните неща, които жена може да направи на мъж

Тя ви заряза с разрушено сърце и празен портфейл. Не, тя не е продажница, тя е от един необикновен тип дами, които удрят мъжете в най-слабото им място – сърцето и по-късно бягат ли бягат към следващата си жертва.

Но тя споделяше “обичам те ”, само че тя се срещна с мама, само че тя искаше да си вземете куче. Е, искаше, но към този момент не желае. Как се стигна до тук ли? Лесно, били сте прекомерно доверчив. Или тя е била прекомерно хитра. Следващият път бъдете доста деликатен. Колкото и да ви споделят, че мълнията не удря на едно и също място два пъти – лъжат. Удря и то крепко. Преди да извършите тази неточност още веднъж, вижте най-бруталните неща, които една жена може да направи на мъж и се учете. Това може да се случи и на вас.

Постоянно повтаря какъв брой ви е дребен

Това приказва единствено за едно, дамата схваща от размери. Нито една жена, която желае да построи сериозна връзка не прави забележка на мъжа, за нещо, което не може да промени. Ама размерът имал значение и интелектът има, пък малко го възхваляват. Един мъж може да задоволи една жена по доста метода, едни получават оргазъм в мола, други в спалнята, трети в кухнята. Най-важното нещо за една връзка е да има естетика и цялостна отдаденост. Спрете да слушате търсачката на 20-сантиметрова обич и я зарежете.

Предпочита приятелките си пред вас

“Ще изляза на открито с девойките! ”, “Ще отида по магазините с Марина! ” – А по кое време ще имаш време за мен? Много връзки се разпадат точно, тъй като един от сътрудниците не отделя задоволително от свободното си време за половинката си. Прекратете това. Поставете въпроса – не искаш ли да бъдеш с мен към този момент? Стига са ви третирали като домакински любим, който би трябвало да си стои у дома и не може да бъде изкарван без каишка.

Не стопира да мрънка

Няма нищо по-неприятно от мрънкаща жена. Не позволявайте сходно нещо да влиза в дома ви. Една жена постоянно би трябвало да знае по кое време, по какъв начин и какво да каже. Всичко останало си е чиста форма на мрънкане. “Ама аз такова, но ти онакова ” – стига към този момент! Затворете устата на мрънкалото, като покажете ясно, че вие сте главата на връзка и няма да допуснете непрекъснато да ви се натяква, че би трябвало да изхвърлите боклука или да си промените чорапите.

Върти опашка към познати и непознати

Историята на въртиопашката е позната от генерации. Повтаря какъв брой ви обича, по какъв начин сте нейното “мече,пате,зайче,тигърче ”, само че я заварвате да се натиска с келнера. Подобен потрес няма потребност от доста пояснения. Както и от доста увещания, че това не е дамата за вас. Да, вие може да се оригвате след вечеря и да гледате мачове до 3 измежду нощ, само че флирт с други мъже е непростимо. Изгонете зайчето и си намерете нещо по домашно, да вземем за пример коте.

Гледа на вас като на кредитна карта

Едно е да купуваш на половинката си неща, които пожелае, друго е тя да не стопира да желае. Замразете връзките вид баща-дъщеря и проведете диалог с калпазанката. Ако вижда единствено като главен спонсор, по-добре да търси подобен другаде. Всеки мъж се нуждае от сигурност, от успокоение и схващане. Вие намирате ли това? Ако не, тогава купете един сетен подарък и се разделете с това ненаситно дете. Няма смисъл от сходна връзка.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР