Тя участва в Международната конференция Спечелване на мира в Украйна,

...
Тя участва в Международната конференция Спечелване на мира в Украйна,
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ в НАТО: Украйна е на масата за преговори, въпросът е и Путин да седне

Тя взе участие в Международната конференция " Спечелване на мира в Украйна ", проведена от Софийския конгрес за сигурност със съдействието на Посолството на Съединени американски щати в България, която се организира през днешния ден в Централния боен клуб в столицата.

Работим в тясно съдействие с нашите другари от Украйна и те показват кротичък проект с 10 точки. Ние го поддържаме, както България и други страни, съобщи Смит.

По нейните думи Русия може да откри мир и през днешния ден, в случай че пожелае. Уви, няма симптом, че Русия има предпочитание да седне на масата за договаряния даже украинците да споделят какво ще значи мирът в района, разяснява Смит.

Ще подкрепим всяко интернационално изпитание и страни, които желаят да са посредници, означи тя и добави, че всичко това е, при изискване че Украйна е на масата за договаряния и процесът се концентрира върху това Путин да седне на масата за договаряния.

Признателни сме за това, което България направи за Украйна, сподели посланикът на Съединени американски щати в НАТО.

Смит акцентира, че на фона на комплексната среда за сигурност Съединени американски щати ще продължи поддръжката си към Украйна, само че и ще обезпечи поддръжка на Израел. Тя уточни, че Съединени американски щати не просто имат потенциала, само че и дълга.

Смит уточни, че хибридните тактики са основен фокус за НАТО. НАТО разглеждаше стандартните закани, в този момент преглежда и цялостния набор хибридни тактики. Това е Алианс, който гледа решително в бъдещето и е квалифициран за него, сподели Смит. Всичко, което вършим, е да пазиме хората си, добави тя.

Попитана дали НАТО би трябвало да реагира по-остро на хибридни и хакерски атаки Смит съобщи: " Не сме пасивни. Алиансът дава отговор доста самодейно на такива офанзиви ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР