„Тя стана жертва на хора, които не се интересуват от

...
„Тя стана жертва на хора, които не се интересуват от
Коментари Харесай

Лейди Ди била игнорирана от кралското семейство още от самото начало - slava.bg

„ Тя стана жертва на хора, които не се интересуват от нея “, разясняват осведомени

Премиерата на на The Crown, в който младата принцеса на Уелс се играе от актрисата Ема Корин, принуди някогашния иконом на Даяна да си спомни предишното. В ново изявление той описа какъв брой мъчно е било за лейди Ди да се откри в Бъкингамския замък без поддръжката на брачна половинка си и помощта на други членове на кралското семейство.

„ Спомням си, че срещнах срамежливо младо момиче, което се загуби в коридорите на Castle Balmoral през 1980 година Аз бях на 22, тя – на 18. Върнах я в стаята ѝ и тя помоли да остана и да беседвам с нея. Тя сподели: „ Кажи ми в резюме какво става тук, просто съм объркана. “

„ Няма набор от правила, няма никой, който да ви помогне. Просто би трябвало да се изкачите нагоре и да се надявате да срещнете положителни хора “, сподели Пол Бърел в Lorraine.

Той означи, че още от първия ден на обречения си брак принцесата на Уелс усеща наличието на Камила, в която Чарлз се влюбва още през младостта си. По-рано непосредствен другар на лейди Ди разяснява шокиращото самопризнание, което принцът направил в навечерието на сватбата. Той даде да се разбере на бъдещата си брачна половинка, че не я обича. Даяна беше последната, която разбра за това. Семейството на Чарлз разбираше всичко съвършено. Принц Филип даже засегна тази тематика в едно от писмата си до снаха си.

„ С майка ми не утвърждаваме връзката сред Чарлз и Камила и не можем да разберем за какво той избра Камила пред теб “, споделил херцогът на Единбург. Той добавил, че Даяна е била сантиментално момиче, което очаквало обич, поддръжка и отбрана от брачна половинка си, само че всичките му мисли били за друга жена.

„ Тя нямаше поддръжка от любящ брачен партньор, никой не ѝ сподели, прави това или това. Те не се интересуваха от нея. Тя стана жертва на хора, които не се интересуват от нея. Всички те са богове в своите царства и просто се грижат за себе си “, заключи Пол.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР