Тя се превърна в истинска сензация, благодарение на умелото си

...
Тя се превърна в истинска сензация, благодарение на умелото си
Коментари Харесай

Христиана Лоизу за Хищницата: "В първите три концерта Алекс Раева предполагаше, че аз съм Булката"

Тя се трансформира в същинска сензация, с помощта на умелото си пеене, само че и театрално държание. Христиана Лоизу заблуди всички фенове и членове на панела на втори сезон на хитовото музикално шоу " Маскираният артист ". Нейният костюм на Хищницата бе освен хубав и гръмък, само че и много съумя да заблуди съвсем всеки. 

Беше доста занимателно и ми се искаше да не завършва това ужасно прекарване ”, сподели с усмивка Християна Лоизу.

" Променях си гласа много постоянно и може би това заблуди панела да не може да ме разпознае. В първите три концерта Алекс Раева предполагаше, че аз съм Булката, само че се оказа Невена Цонева. След края на последния лайф тя пристигна при мен и ми сподели, че поради цялото ми държание на сцената не е допускала, че е допустимо да съм аз ", споделя изпълнителката пред " Здравей, България ".

Виж още:

Споделя, още, че много е променяла гласа си и може би това заблуди панела да не може да я разпознае. " В първите три концерта Алекс Раева предполагаше, че аз съм Булката, само че се оказа Невена Цонева. След края на последния лайф тя пристигна при мен и ми сподели, че поради цялото ми държание на сцената не е допускала, че е допустимо да съм аз ", споделя изпълнителката.

Този облик бил много огромно предизвикателство за младата певица, само че било също много занимателно. Християна споделя, че се е криела от всички – фамилията ѝ е в Кипър и не ѝ е било толкоз мъчно да скрие от тях. След стягане на марките поради ковид певицата е признала на приятеля си къде върви събота вечер. Тя е избягвала приятелите си и с цел да не се вижда с тях е измисляла всевъзможни оправдания.

Виж още:

" Много добре се усещах в костюма на Хищницата. Трудността идваше от това, че нямах никаква видимост. Имаше няколко обстановки, в които съвсем паднах, само че другояче се усещах доста свободна с костюма – имах свободата да върша, каквото си желая ", тези опасности, които е поемала трансформира Хищницата в най-освободения облик във втория сезон на шоуто, пишат още от NOVA.

  " Маскираният артист " е  било ужасно прекарване за нея. " Наистина неповторимо, тъй като тук не става въпрос единствено да излезеш и да изпееш нещо, а да изградиш един облик, с който да хем да заблудиш всички, хем да спечелиш хората. Много благодаря на целия екип за тази опция, за поканата и за всичко, което са създали за мен ", добави Християна.

Изображение: https://www.instagram.com/christianaloizuofficial/ 

https://www.facebook.com/maskiraniatpevec/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР