Тя се появи като глътка свеж въздух на българската музикална

...
Тя се появи като глътка свеж въздух на българската музикална
Коментари Харесай

Пет неща, които не знаем за певицата Керана

Тя се появи като глътка пресен въздух на българската музикална сцена преди няколко години дружно с групата  " Керана и космонавтите ". Бързо съумя да болести публиката с мощния си глас, всепомитащата ѝ сила и песните - от време на време лирични, от време на време щури и постоянно вълнуващи. Името ѝ e Юлия Йорданова, макар че по-вероятно я познавате като Керана - артистичен псевдоним, въодушевен от нейната прабаба. 

В сезон 11 на " Като две капки вода "  няколко пъти я виждаме да взривява сцената и да демонстрира по какъв начин се основава страст в публиката. За Керана предаването за имитации е същинско предизвикателство - нещо ново и непознато, което я изважда от зоната ѝ на комфорт, написа edna.bg. 

Ето и някои непознати обстоятелства за нея:

В живота си отвън сцената е друга - доста по-вглъбена в себе си и спокойна.  " Не съм толкоз шумна, колкото наподобявам. Много постоянно в действителност се затварям в себе си и мисля. "  – признава тя в изявление за предаването " Събуди се ".

Преди да сътвори " Керана и космонавтите " благодарение на приятелите си и да стартира да се занимава съществено с музика е работила в музикална компания в Тайланд, само че работата ѝ не е била обвързвана със основаване на музика. В този интервал се е чувствала изгубена и нещастна, тъй като не е харесвала специалността си. Винаги е знаела, че призванието ѝ е да бъде реализатор на сцена. 

Тя не пие алкохол и в никакъв случай не е пиела.  " Още от ученическите си години доста се заинатих и по този начин нито пропих, нито цигарите ме интересуваха, нито някакви опиати. Някак беше един мой дребен протест ", споделя тя. 

Керана в действителност се усеща отвън свои води на сцената на " Като две капки вода ".  " Имало е моменти, в които съм се чувствала неловко на сцената и това е, когато съм извадена от подтекста. " Капките " е една такава обстановка, в която ми е много неловко да съм на сцена и се тормозя, тъй като нямам тази независимост, която имам в други сутиации. "  – признава тя. 

Оказва се, че майката на Керана е воин в същинския смисъл на думата. Помните ли достигналият до новините случай от лятото на 2021, в който момиче в Приморско беше потърпевшо след паднал гръм и беше избавено от инцидентна жена? Тази инцидентна жена е майката на Керана. За нея певицата споделя, че това да оказва помощ е избавя е просто метод на живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР