Тя се опита да го направи като взе страна по

...
Тя се опита да го направи като взе страна по
Коментари Харесай

Мария Илиева брани bTV от нападки

Тя се опита да го направи като взе страна по тематиката, която засегна преди седмица един от участниците в настоящия сезон на музикалния формат. Константин Кацаров описа в просторен статус във Facebook, че от шоуто на Би Ти Ви не му дали опция да пее българска музика, заради липса на права. Музикантът твърдеше, че от няколко листата с оферти от негова страна, от екипа все му отхвърляли песните, които да извърши и се опитвали да постановат свои описи, а най-после като избере от тях, отново имало спънка с правата.

Предизвикана от настоящата тематика, Мария Илиева също съобщи мнение по въпроса без да й е търсено. " Много ми харесва, че от ден на ден българска музика чуваме на сцената на " Гласът на България " и това е голяма заслуга на нашия екип и продуцентите ", влезе в предпазен режим поп фурията по време на гостуването й в " 120 минути " през уикенда. " Въпреки, че ние се съобразяваме със международен формат и неговите претенции, тези хора съумяват да прокарат линията на българската музика по най-въздействащ метод ", добави тя в контра на обвиняванията на Коцето, само че по този начин и не загатна името му и спора, който се заформи преди десетина дни.
Реклама
Пред водещия Илиева уточни, че музикалното шоу има и своя победител в лицето на Петя Панева, която с българска национална ария завоюва надпреварата предходната година. Припомняме ви, че изпълнителката беше в тима на Галена и тогава се прокрадоха слуховете, че спечелилия е нагласен, защото въпросното момиче е работило като певица в заведението на мъжа на фолк дивата в Арбанаси. Мария също е вкарала собствен човек в играта - изпълнителката на национални песни Александра Борисова-Съни. Момичето от Кюстендил е част от лейбъла на менторката си " Стерео стая " и също по този начин е влизала в ролята на подгряващ реализатор на концертите на Илиева.

Феновете на Гласът се молят шуробаджанащината да не спечелва и тази година. Макар, че същата към този момент съумя да отстрани някои от най-хубавите участници в настоящия сезон. Сред тях беше и Бойка Щерева-Лейди Би. Тя бе отстранена преди две седмици, като в обществените мрежи мнозина не скриха разочарованието си, защото Бойка е била доста по-добра и безапелационна в осъществяването си онлайн.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР