Тя потуши слуховете, че се среща с бъдещия крал на

...
Тя потуши слуховете, че се среща с бъдещия крал на
Коментари Харесай

Принцеса Киара от Бурбон-Две Сицилии, за която се говореше, че се среща с бъдещия датски крал, зашеметява в костюм на точки, докато се присъединява към сестра си и „momager“ на шоуто на Giorgio Armani по време на Седмицата на модата в Париж

Тя потуши слуховете, че се среща с бъдещия крал на Дания, само че принцеса Киара от Бурбон-Две Сицилии (на фотографията вдясно, със сестра си и майка си) довечера се оказа кралица на жанр

Изглеждайки типично стилна, Киара притегли вниманието със своя елегантен блейзър и подобаващи панталони, съчетани с шал. Тя се добави с черна чанта клъч и подобаващи обувки на ток.

Добавяйки нотка искра към ансамбъла си, тя носеше трагични обеци и завърши визията си с малко блестящ грим, като в същото време държеше косата си вързана обратно.

Сестра й Каролина се показа стилно в черна рокля с изящни презрамки. Тя съчета елегантната рокля с блестяща дамска чанта и диамантени обеци.

Камила, в това време, изглеждаше също толкоз съвременна, колкото дъщерите си в черна рокля, която тя в комбиниране с ослепителни капковидни обеци.

С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР