Тя подчерта, че ГЕРБ първоначално са одобрили програмата на ПП

...
Тя подчерта, че ГЕРБ първоначално са одобрили програмата на ПП
Коментари Харесай

Лена Бориславова: ГЕРБ си мени мнението през 3 часа, няма разбирателство за комисиите в НС

Тя акцентира, че ГЕРБ в началото са одобрили програмата на " Политическа партия - Демократична България ", след това са се отметнали и са я оспорили. " Не чакахме, че ГЕРБ ще си менят мнението на всеки 3 часа. Ако има разминаване в стратегиите ние сме подготвени да седнем и професионално да беседваме, " съобщи Бориславова. " Не поискахме документално мнение от ГЕРБ по нашата стратегия. "

 

Тя акцентира, че напъните на " ПП-ДБ " са да се отпуши работата на Народното събрание и да стартира да се разискват проектозакони. Тя сподели, че са внесли законопроекти за домашното принуждение, за ПВУ.

 

" Базова липса на доверие и кардинални разлики имаме с ГЕРБ ", сподели Бориславова. " Призоваваме да не се бяга от отговорност, нови избори няма значително да трансформират обстановката. Не можем да забавяме повече работата на Парламента и България да отлепи от това безвремие. "

 

Тя съобщи, че отказването й от депутатското място е поради работата по локалните избори. Изготвя се стратегия за локалните избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР