Жена в критично състояние след атака на акула на плажа в Ню Йорк

...
Тя остана в критично състояние в медицинския център на болницата
Коментари Харесай

Тя остана в критично състояние в медицинския център на болницата в Ямайка късно снощи, каза говорителят Майкъл Хинк, според NBC News, американската партньорска мрежа на Sky News.< /p>

Жената е била 50-годишна плувка, ухапана по левия си крак, според градския отдел за паркове и отдих.

Спасители разчистиха плажа след нападението, докато полицията в хеликоптерът търси акулата безуспешно, каза департаментът.

Властите ще продължат да наблюдават района за акули, се добавя.

„Надяваме се на пълно възстановяване на този плувец,“ каза отделът.

Руското сопрано Анна Нетребко, която отказа да осъди Владимир Путин, съди американската опера, след като беше отстранена

" Въпреки че това беше плашещо събитие, искаме да напомним на жителите на Ню Йорк, че ухапванията от акули в Рокауей са изключително редки.“

Изображение: Снимка: AP

Пясъчни тигрови акули са забелязани в големи количества край Лонг Айлънд

< p>Няколко нападения на акули бяха съобщени североизточно от Рокауей миналия месец, във водите край остров Файър, Куог и Вавилон, като официалните лица казаха, че най-вероятно са пясъчни тигрови акули.

Пясъчни тигрови акули, които могат да пораснат до 10 фута, са били забелязани в сравнително големи количества по протежение на линията за сърф край Лонг Айлънд това лято, според NBC News.

Експерти от Международния файл за атака на акула на музея на Флорида казват, че са привлечени от заливите и риба стръв край бреговете на Лонг Айлънд.

Във файла се казва, че миналата година щата Ню Йорк е регистрирал осем от своите 20 нападения на акули, докладвани от 1837 г. насам.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР