Тя никога не прави грешка, когато става въпрос за мода.

...
Тя никога не прави грешка, когато става въпрос за мода.
Коментари Харесай

Трансактрисата Хънтър Шафър обра точките на Оскарите с избора на рокля СНИМКИ

Тя в никакъв случай не прави неточност, когато става въпрос за мода. А Хънтър Шафър изглеждаше сензационно, до момента в който позираше на празненството след Оскарите на Vanity Fair 2023 в Бевърли Хилс, Калифорния в неделя, написа Daily Mail. 24-годишната транссексуална актриса се осмели да се разголи, носейки перо и перлена копринена пола, които не оставиха нищо на въображението.

Актрисата, която е известна с авангардния си фешън нюх, решително театралничи пред камерите, до момента в който гостите на звездното събитие гледаха със благоговение.

Трансзвездата приключи тоалета си с високи токчета с каишки и разпусна свободно русите си коси.

Хънтър избра натурален грим, с цел да покаже красивите си черти.

Хънтър e и модел. Тя работи с огромни марки като Tommy Hilfiger, Calvin Klein и Teen Vogue, които я включиха в листата си " 21 под 21 " през 2017 година

Шафър стремително навлезе в актьорската специалност, получавайки първата си роля в хитовия сериал на HBO " Еуфория " през 2019 година

Заедно с основната си роля в сериала, Шафър също е съавтор на епизод със основателя на шоуто Сам Левинсън и е един от изпълнителените продуценти.

В тийнейджърската драма Шафър играе трансджендър гимназист Джулс, който бързо става най-хубав другар на Руби " Рю " Бенет, изиграна от Зендая.

HBO възобнови " Еуфория " за трети сезон, само че към този момент не е оповестена премиерна дата.

Хънтър е в щастлива връзка с сътрудника си Доминик Фике, който играе Елиът във кино лентата.

Пред изданието GQ Доминик споделя, че е толкоз изумен, че се пробва да вижда Хънтър допустимо най-често по всеки вероятен метод.

Роденият във Флорида си спомни по какъв начин един път посетил магазина на Prada в Сохо осем пъти за четири дни, освен с цел да пазари облекла, само че и с цел да види лицето на любовта си върху рекламите на първокласния лейбъл на витрините.

" Това е най-хубавата част ", ​​казва той.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР