Тя не искаше да играе на високи музикални столове. Пътничка

...
Тя не искаше да играе на високи музикални столове. Пътничка
Коментари Харесай

„Егоистичният“ пътешественик отказва да се откаже от мястото в самолета, за да може татко да седи със семейството: „Мръсни погледи през целия полет“

Тя не искаше да играе на високи музикални столове.

Пътничка беше похвалена онлайн, откакто отхвърли да замени местата с татко си, с цел да може да седне със брачната половинка си и дребната си щерка. Публикация в Reddit, описваща нейното отменяне на switcheroo по време на полет, сега се разраства онлайн, откогато беше оповестена в неделя.

„ Те ме гледаха мръснишки през целия полет “, изяснява плакатът в тематиката, която беше оповестена във все по-популярната секция на форума „ Аз ли съм дупката A “.

Според неидентифицираната листовка, тя се качвала на полета си, когато забелязала натрапника да заема мястото й до пътеката.

„ Мъж (40 години) седеше до жена си и щерка си “, изясни Redditor, който не беше разчувствуван от насилственото превключване.

„ Любезно го помолих да се реалокира, защото той седеше на мястото, което особено резервирах и платих повече (предимно ми е комфортно да седнал съм тук-там до пътеката) “, спомня си тя. „ Той отхвърли да се реалокира и ми сподели да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР