Тя много отдавна трябваше да светне – знаете колко пъти

...
Тя много отдавна трябваше да светне – знаете колко пъти
Коментари Харесай

Борисов: „Синята лампичка“ на хасковския кмет трябваше да светне много отдавна

Тя доста от дълго време трябваше да светне – знаете какъв брой пъти му желаех оставката и желаех да напусне този пост. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Димитровград, в отговор на въпрос по кое време ще светне „ синята лампичка “ на кмета на Хасково Добри Беливанов.

„ Но за жалост това е една от грешките, която хасковската партийна организация на времето позволи и се надявам след няколко месеца на локалните избори да подберат човек и кандидатура, която да дава отговор на условията на жителите на Хасково. Защото толкоз доста неща се направиха за Хасково - и пари се дадоха за кладенците и да ми зададете този въпрос е позор за всички по веригата надолу “, разяснява още Борисов, представен от Фокус. 

Във връзка с отпуснатите 2 млн. лв. от Министерски съвет за построяването на осем събиращи кладенеца и два водопровода в Хасково поради съществуването на уран във водата, министър председателят уточни: „ Ако не са ги създали – скърбя. Ще се занимая със случая. Това, което е зависило от мен да изпратя парите, съм го направил “.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР