Тя казва по-важни неща от Владислава Цариградска, тъй като очевидно

...
Тя казва по-важни неща от Владислава Цариградска, тъй като очевидно
Коментари Харесай

Анализатори за Нотариуса: Трябва да слушаме думите на Зартова! Ня...

Тя споделя по-важни неща от Владислава Цариградска, защото явно знае повече от „ кухнята ”. Зартова приказва за втори етаж на ресторант ”Осемте джуджета ”, където нещо се е случвало. В това разпореждане става дума за пари, които са давани. Компромати има, въпросът е какво се случва с тях. Документите се намират в Районната прокуратура ”, разясни Великова.

 

Според нея делото е формирано точно там в края на май, когато Гешев към този момент „ чисти политическия отпадък ”.

 

 

„ По неофициална информация историята с Еврото води към Сарафов, а тази с Нотариуса - към Гешев. Интересно е какво се случва към специфичния прокурор Даниела Талева. Това е една фигура, до която няма достъп ”, сподели още журналистът.

 

 

„ Имали сме дело, по което знаем, че са унищожавани доказателства - това за КТБ. Нищо не пречи въпросите към Нотариуса и Пепи Еврото да влязат в същата догадка. Тоест, и прокурорите, и всички свързани с следствието да унищожават доказателства, без да знаем ”, счита Иван Брегов.

 

Той е на мнение, че може да се разчистят ниските равнища и в никакъв случай да не се стигне до поръчителите на убийството на Божанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР