Декораторът на Даунинг стрийт на Борис Джонсън се обръща към „пропуснатата възможност“

...
Тя каза, че вече прословутите тапети за апартамент над номер
Коментари Харесай

Тя каза, че вече прословутите тапети за апартамент над номер 11 на Даунинг стрийт, в който се помещава тогавашният премиер Борис Джонсън и тогавашната му годеница Кари Саймъндс, струват £120 на ролка – индустриалният стандарт – и беше жълта, а не златиста.

Г-жа Литъл – която стана известна като „интериорния дизайнер на Кари“ – каза, че никога не е срещала г-н Джонсън или годеницата му, преди да получи студено обаждане от г-жа Саймъндс един ден с молба да наблюдава ремонта на резиденцията на Даунинг стрийт, възложена в началото на 2020 г. и финансирана от официалната безвъзмездна помощ от £30 000, дадена на всички министър-председатели за обновяване на жилищното им пространство.

Политика : Лейбъристите биха се придържали към плановете за разходи на торите, предполага frontbencher. от официалната селска резиденция на министър-председателя в Бъкингамшър.

„Тя ме помоли да помогна с апартамента им на Даунинг стрийт, не само защото харесваше естетиката на Соун, но и защото нашите вериги за доставки са толкова прозрачни английски.“< /p>

Данъкоплатецът в Обединеното кралство е изправен пред историческо високо бреме, но не и според международните стандарти

Изображение: Декоратор Лулу Литъл

Когато сметката за исканата работа превишава официалното безвъзмездно финансиране, г-жа Лайтъл каза, че е била уверена, че тръстът ще компенсира празнината, както беше в случая с Chequers.

„Бях напълно успокоена, че се създава, но отне време, “ каза тя, но година по-късно в съобщения в пресата стана ясно, че ремонтът не само е струвал над шест пъти официалната надбавка, но също така е бил финансиран от донора на партията на торите лорд Дейвид Браунлоу.

Прочетете повече:
Какво беше обновяването на апартамента на Борис Джонсън?
Сунак и Джонсън наблюдаваха най-големите увеличения на данъците след Втората световна война

Скандалът избухна по същото време, когато се появиха партии се проведе на Даунинг стрийт - а самата г-жа Литъл дори беше разследвана за предполагаемо присъствие на партито за рождения ден на г-н Джонсън на Даунинг стрийт, за което бившият премиер по-късно беше глобен.

Въпреки това, след разговор с разследващите полицаи , тя не беше глобена, тъй като беше на Даунинг стрийт по работа.

Борис Джонсън каза, че е „много, много изненадан; да получи глоба след събитията на „Partygate“

Що се отнася до г-н Джонсън, въпреки че той беше отнесен до Избирателната комисия заради сагата с преукрасяването и партията на торите беше глобена, неговият съветник по етика, лорд Кристофър Гайд, заключи, че той не наруши министерския кодекс и уреди сметката за работата насаме.

Въпреки това тя разказа, че изпитанието е имало много тежко въздействие върху нея, семейството и бизнеса й.

>

Тя казва, че това, което най-много я е разстроило, е „пропуснатата възможност“ да изтъкне британските занаяти.

„Даунинг стрийт може и според мен трябва да бъде най-фантастичната витрина за британски производители - Надявах се и вярвах, че това ще предостави трамплин за разговори относно производството в Обединеното кралство или честни и прозрачни вериги за доставки“, каза тя.

„Това беше толкова пропусната възможност“, добави тя.

< p>Сега г-жа Лайтъл стартира водещ магазин в Upper East Side в Ню Йорк, разширявайки се правилно в САЩ за първи път.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР