Тя иска да надскочи имиджа си на плажно зайчеСлед кратка

...
Тя иска да надскочи имиджа си на плажно зайчеСлед кратка
Коментари Харесай

Петорката на Блейк

Тя желае да надскочи имиджа си на плажно зайче


 s8_5_3k След къса отмора отвън снимачните площадки и посвещаване на фамилни задължения, превъзходното холивудско украшение Блейк Лайвли се завръща в киното с пет нови плана. Тя се надява, че 2018-а ще бъде нейната година. Особен значим за актрисата е филмът The Rhythm Section. Тук тя играе мощна и стилна жена, която потегля да отмъщава на хората, които са оркестрирали самолетната злополука, в която умира нейното семейство.

Ролята ще бъде завладяващо предизвикателство за Блейк Лайвлил. Младата изпълнителка може да бъде разказана като вълнуващо, вдъхновяващо и вкусно въплъщение на концепцията за волна и витална американска хубост. Тя е типичното калифорнийско момиче – израснала в Лос Анджелис в артистично семейство, в прелестна физическа форма и с достоверен тихоокеански загар, обработен от години на безгрижни плажни завършения.

Външният тип на палаво плажно зайче елементарно я въвлече в екранното факсимиле на секси сърфистка. Този подтикващ стандарт проработи прелестно в наркотичния трилър “Диваци ” на Оливър Стоун, който способства за нейното популярност в най-голяма степен, както и в хоръра “Опасни води ”, въодушевен от шедьовъра “Челюсти ”.

Блейк Лейвли се усеща удобно по бански с нехайно пусната светла грива, излизаща или влизаща в океана на каданс, сантиментално осветена и окъпана от златния диск на слънцето.

Тя има по едно и също време почтеното лъчение на жанрова жертва от трилър и телесната настъпателност и самонадеяност на целеустремена дама от съвременен авторски филм. И се надява, че с повече качествени филми ще надскочи имиджа на плажно зайче.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР