Тя е загубила идентичността си Изправени сме пред ситуация на

...
Тя е загубила идентичността си Изправени сме пред ситуация на
Коментари Харесай

Адвокатът на нарязаното момиче: Може да говорим за опит за убийство!

Тя е изгубила идентичността си
„ Изправени сме пред обстановка на загуба на идентичността и всичко това е породено от това безумно закононарушение, което е осъществено “, това сподели в ефира на Нова телевизия Димитър Киров – юрист на фамилията на 18-годишното момиче нарязано с макетен нож от приятеля си.

Той изясни, че е видял психиатричната оценка на положението на потърпевшата и това, което се случва с нея по никакъв начин не е обнадеждаващо. На този стадий е разговарял с майката и с бащата на момичето. С нея следва да беседва.

„ Вижда се, че момичето отхвърля да контактува със света. Тя е в непрекъсната суматоха, че всичко може да се повтори. Нейното прочувствено положение е сринато. Тя към този момент търси себе си, след всичко направено с нея. Процесът на възстановяваве, в случай че изобщо може да има цялостно възобновяване в тази обстановка ще продължи много дълго време. Много, доста време “ безапелационен е Киров.

Той разяснява и другия проблем, обвързван с тежестта на телесната щета.

„ Колко е тежка телесната щета ще реши експертизата. За страдание тя е много забавена. Това, което е можело да бъде направено преди месец стартира едвам в този момент. Каква е повода мога единствено да предсказвам. От това, което виждам по фотосите по-скоро би трябвало да вървим към междинна телесна щета “, разяснява юристът на фамилията на потърпевшата.

„ Но дано не се вглеждаме единствено в това каква е телесната щета. Нека гледаме нещата в общия им проект. Освен телесна щета имаме и опасност. Ако погледнем къде са раните – близостта до витално значими артерии, ние имаме право да допуснем, че става дума и за опит за ликвидиране “, проучва наличните все още обстоятелства Димитър Киров..

От това, което юристът вижда досега, той счита, че присъдата на насилника би трябвало да е много години лиаване от независимост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР