Тя е само на 24 години, певица, телевизионна звезда и...

...
Тя е само на 24 години, певица, телевизионна звезда и...
Коментари Харесай

Невероятният живот на Виктория Сваровски, наследницата на империята Сваровски

Тя е единствено на 24 години, певица, телевизионна звезда и... наследница на голямо положение. Виктория е дъщерята на Пол Сваровски - притежател на световноизвестната компания за кристали и бижута " Сваровски ".

Още на 12-годишна възраст тя стартира да написа песни, а на 15 към този момент има контракт със Sony. Именно тя пее песента от саундтрака към кино лентата " Хрониките на Нарния: Плаването на Разсъмване ", също така е измежду изпълнителите на откриването на Зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 година Когато става на 18 обаче разтрогва контракта си, тъй като не желае да бъде ограничавана от компанията в развиването си.

Виктория прекарва няколко години в Лос Анджелис, Съединени американски щати, само че любовта я връща в Германия. Тя се влюбва във Вернер Мюрц, магнат в областта на недвижимите парцели. Двамата се ожениха през юни тази година на обилна гала, като съгласно изявления в медиите единствено роклята на булката е коствала над милион $.

В Германия Виктория е доста известна и от присъединяване си в риалити формати. Тя е печелила локалната версия на танцовото шоу Dancing with the Stars. След това става и член на журито в " Германия търси гений ".

Извън тези си задължения, богатата наследница се занимава с мода. Пусна своя сбирка рокли в жанр " Октоберфест " и възнамерява да направи друга такава.

Любопитно е, че Виктория няма предпочитание за по-активна роля в фамилния бизнес. По това тя наподобява на татко си Пол, който след 25 година в компанията, се отхвърли от поста си, с цел да развива други свои ползи. " Обичам компанията, само че желая да имам собствен живот отвън нея ", споделя младата жена в изявленията. Нейната сестра Паулина също не се вълнува от бизнеса, а работи като модел.

Виктория отделя доста време за поддържане на фигурата си. Ходи на фитнес, тренира кикбокс, плува, заобикаля въглехидратите. Обожава да пътува, като Италия и Гърция са измежду обичаните ѝ дестинации.

Най-голямата фантазия на Виктория е в действителност да пробие в музикалната промишленост. " Ако човек има мощна воля, ще реализира всичко, което желае ", споделя тя.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР