Тя е родом от смолянското село Горово, но е била

...
Тя е родом от смолянското село Горово, но е била
Коментари Харесай

Последна Информация! Откриха Разчленен Труп В Топ Български Хотел! Кошмар, Та Това Е Самата

Тя е родом от смолянското село Горово, само че е била женена в село близо до Лъки, заяви Дарик радио.

Жената изчезнала в годините към 1990 година, до момента в който мъжът й работил в чужбина. След като се завърнал, от нея му нямало и диря. Според източници близки до следствието, има задоволително улики, които са открити до костите на младата жена и водят точно към тази версия.

Зловещата находка бе открита на 30 август от строителни служащи в хотела под равнището на басейна във венталационна шахта. Там са открити и остатъци от дамски ботуши. Единият ботуш е бил до костите, а другият - на към десетина метра от него.

Според криминалисти, най-вероятно дамата е била убита, като напъните им са ориентирани и към разкриването на причинителя.

От полицията потвърдиха, че работят по сходна версия, както и по още няколко.

„ Работим по няколко версии, в това число и по тази, за изчезнала през годините жена от Родопите, само че на този стадий не мога да разясня нищо повече, защото се води разследване, а с решителност може да се потвърди самоличността на скелета, едвам след резултатите от експертизите “, разяснява шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

От Окръжна прокуратура в Смолян, нито потвърдиха, нито отхвърлиха тази версия.

„ Работи се по случая, има назначени две експертизи по него, едната е съдебно-медицинска, а другата е ДНК – експертиза. Разпитани са очевидци, като е изисквана и документите от хотела в интервала към 1990 г, с цел да се види потока на хората през това време “, разяснява окръжният прокурор на Смолян Тодор Деянов.

Една от първичните версии бе, че откритият скелет на дамата е допустимо да бъде и на съветска танцьорка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР