Тя е пътешественик и орисница за добро. Работила е като

...
Тя е пътешественик и орисница за добро. Работила е като
Коментари Харесай

Владина Цекова за Ергенът: Дали се срамуват и те, и близките им, като се гледат сега в телевизора

Тя е странник и орисница за положително. Работила е като детска учителка, рекламен шеф, фотомодел и специалист в министерството на културата. Сега е сценарист и основен редактор на предаването " Пътеки " по Българска национална телевизия. Ето какво написа в обществената мрежа Facebook Владина Цекова във връзка старта на новото предаване " Ергенът ":

" По мотив писаниците из фейса за снощното шоу - формат " Ергенът " по btv - да се изкажа и аз, че няма да съм аз другояче.

Нищо неприятно няма в предаването. То е огледало. Както за мъжете, по този начин и за дамите. Най-вече за девойките. Да се забележим в профил до каква степен я докарахме с естетиката, " модата ", непотребните пластики, с простотията, с показността, обикновеното държание, грозните устни и гърди на показ, с етиката и човешките полезности и добродетели.

Нека забележим до каква степен я докарахме.

Шоуто си има задача и виждам на него зад това, което виждат очите ми. Хем е смешно и комично, хем е тъжно. По-скоро е тъжно.

Момчето ерген си е на място. Дано покаже качества. Част от девойките също чакам да покажат И качества... Дано. Гротески, шпагАти, нелепи дарове, нелепи пояснения, грозно държание, захаросан искра, фукане с това дето нямат, дивотия, тъпота... Виждам ги, виждам. И споделям отлично на btv, че ни дава това огледало.

Някъде прочетох, че били девойките в Турция без пари. Не. Дали са куп пари за устни, гърди и какво ли не, тъй че не им е гратис. Интересно ми е дали се срамят и те, и околните им, като се гледат в този момент в тв приемника.

Боже, пази България!

Няма да ги съдим. Всеки е това, което е или което му се желае да е и ще изрази себе си съгласно възпитанието, образованието, усета, манталитета и характера си. Ще си разменяме отзиви, тъй като шоуто се обрисува да е забавно, все пак. Да, мненията ни ще са спорни, само че шоуто е доста много показателно и по-често е добре да имаме такива огледала. И уроци ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР