Тя е най-голямата структура, предлагаща услуги за възрастни хора в

...
Тя е най-голямата структура, предлагаща услуги за възрастни хора в
Коментари Харесай

„Сердика“ – Медико-социални услуги от ново поколение

Тя е най-голямата конструкция, предлагаща услуги за възрастни хора в България. Развива действия в името на по-качествен и пълностоен живот

Най-добрата медико-социална услуга, която можете да получите за възрастните си близки, ще откриете в някоя от подструктурите на „ Сердика “. В тяхната палитра влизат:
болница за рехабилитация „ Сердика “верига резиденции за възрастни и хосписиReGo Rehabilitation – единственият център за роботизирана рехабилитация в България.
Създателите на плана са трето потомство с професионална изява в областта на опазването на здравето. Дългогодишните им опит и обичаи в качеството карат хиляди хора всяка година да се доверяват на „ Сердика “.

Възможностите

В болничното заведение за рехабилитация се възвръщат хора след промяна на тазобедрена става, след инсулт, след интервенции, при положения като болест на Паркинсон, болести на централна и периферна нервна система, при контузии и счупвания, както и дълготрайно лекуване и палиативни грижи за пациенти с онкологични болести.

В приюти „ Сердика “ се поставят грижи за лежащо заболели, като са обезпечени медицински грижи на легло, вливания и всичко належащо, с цел да се усещат добре в този интервал от живота си.

Резиденции за възрастни „ Сердика “ ползват международния златен стандарт в грижите, имат актуален дизайн, сертифициран и чудесно дипломиран медицински екип. За хората в преклонна възраст е обезпечено богато разнообразно меню три пъти дневно и е съобразено със съпътстващи болести като диабет. Осигуряват помощ при къпане, хранене, преобличане, поддръжка на персонална хигиена (в това число и пране на облекла, поддръжка на фризури, безупречен маникюр и педикюр). Предвидени са занимания като музикални класове, арт лечения, занимателни игри със спортен и несъстезателен темперамент и други Независимо дали търсите дълготрайно настаняване за възрастен с деменция, или краткотрайно решение за човек, който е в неспособност да се самообслужва, от „ Сердика “ оферират подобаващите условия.



Новата услуга

ReGo Rehabilitation е първият и единствен в България Център за роботизирана рехабилитация. В него можете да намерите цялостен подбор от високотехнологични уреди за възобновяване на придвижването в горни и долни крака. Центърът предлага и трениране на салдото и придвижванията на таза. Напълно обездвижени хора си връщат двигателната самостоятелност посредством лична рехабилитационна стратегия. Благодарение на специфичен програмен продукт може да бъде регистриран напредъкът след всяка процедура. В ReGo се възвръщат пациенти с разнообразни контузии – инсулт, детска церебрална парализа, множествена склероза, хора след тежки пътно-транспортни катастрофи и други вродени или добити двигателни недостатъци. В името на пациентите ReGo основават видео поредицата ReGo Stories с действителни пациентски истории, в които вдъхновяващите разкази от първо лице демонстрират по какъв начин актуалните технологии могат да са основен бустер във възобновяване.

За улеснение на пациентите „ Сердика “ имат народен колцентър – 0700 70 112

Мариета Георгиева . Материалът е част от брой 10/2022 на списание „ Мениджър “. Може да бъде открит в дистрибуторската мрежа, както и онлайн в мобилното приложение  .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР