Тя е на само на 24 години от морския град

...
Тя е на само на 24 години от морския град
Коментари Харесай

Meia с нов хит след пандемията - slava.bg

Тя е на единствено на 24 години от морския град Бургас. Занимава се с музика от доста дребна. “За мен музиката постоянно е била огромна ми старт и уязвимост по едно и също време. Зад гърба си към този момент има няколко авторски части. Първата ми независима ария се споделя "Без предел " и е дело на Георги Киров - D-Zasta с който работя по съвсем всеки мой план до в този момент.

Обичам всевъзможен жанр музика. Зодиакалният ми знак много се отразява и в творчеството ми, като една същинска везна постоянно обичам да опитвам в музиката която върша. Авторските ми части са по R&B и Pop ориентирани, само че несъмнено имам пристрастеност към по-бавните и баладични части, както и кабаретната музика в жанр Молен Руж и Бурлеска.” Младата и амбициозна Мея се самопродуцира, няма компании зад тила си.

И споделя още: “ Със сигурност мога да кажа, че е много мъчно,но не е и невероятно. За мен всеки публикуван план ми носи доста позитивни страсти и ми оказва помощ да науча повече за себе си като актьор. Винаги съм желала да имам по-голямо поле за изява, а за какво не и към актьорската сфера. “ споделя още изпълнителката.

Новото й парче “Парче от мен” напълно скоро се завъртя по музикалната телевизия BG music channel, собсвеност на младия продуцент Денис Касъмов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР