Тя е млада, красива и много талантлива. Занимава се с

...
Тя е млада, красива и много талантлива. Занимава се с
Коментари Харесай

Веси Бонева: За изолацията, музиката и Великден, когато не ядеш месо - slava.bg

Тя е млада, красива и доста надарена. Занимава се с музика от 5-годишна и през годините печели награди от редица състезания и фестивали. Обича да пее, рисува и води здравословен метод на живот. Тя е Веси Бонева и през днешния ден ще отпразнува своя 32-и рожден ден под звуците на няколко музикални инструмента, измежду които барабани, гайда и китара.
Споделеността – най-големият подарък за певицата

Вчера изпълнителката направи първия си онлайн концерт. Тя пя за своите почитатели посредством специфична live stream връзка, а дружно с нея бяха и сътрудниците ѝ Светлин Къслев, Стойо Стоев, Щерион Пилидов, Радослав Славчев и Деян Илиев. Разбира се, всички ще са на разстояние един от различен, с цел да бъдат спазени рекомендациите на оперативния щаб поради ковид.

„ По време на изолираност ние музикантите изпитваме същинска липса на контакт с нашата аудитория и почитатели. Именно поради това взех решение да споделя този собствен персонален празник с едни от най-близките ми хора и музиканти, на една сцена, на която ще осъществим единствено авторска музика. Така ще подаря на себе си най-големия подарък – споделеността, било то и онлайн “, изяснява Веси. Тя е един от многото родни реализатори, които пропагандират хората да слушат и поддържат качествената българска музика.

Изолацията – време за нова музика и обич

Певицата отбелязва, че откогато са се самоизолирали #ОтговорниВкъщи, тя и приятелят ѝ Явор Велчев – Яви, не стопират да творят. В момента двамата записват най-новата ѝ ария, написана и продуцирана от музиканта. Ще снимат и клип, а когато имат опция – ще пеят и свирят дружно, с цел да забавляват почитателите си в обществените мрежи.

„ Първоначално бяхме в изолираност в родния му град Бургас, който обичам от цялото си сърце. Там имахме много креативен планове дружно “, споделя още Бонева. По думите ѝ, в случай че бе останала сама вкъщи, надали щеше да е толкоз креативен настроена, а по-скоро би се отдала на медитация и спане по през целия ден.

„ Със сигурност нямаше да се усещам добре сама, прекомерно обществена персона съм и не обичам да се затварям за дълго време... По-хубав подарък от това, че сме дружно и че се поддържаме – няма! “, споделя още тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР