Тя е като един прекрасен прокурорски сфинкс, който говори сякаш

...
Тя е като един прекрасен прокурорски сфинкс, който говори сякаш
Коментари Харесай

Татяна Кристи: До Кьовеши Гешев изглежда като малоумен милиционер

Тя е като един прелестен прокурорски сфинкс, който приказва като че ли сече по камък – тъкмо, малко, ясно, монотонно, без нищо ненужно. Кьовеши акцентира, че не я интересуват субективни понятия като „ имам вяра, уповавам се, очаквам… “ и натърти, че единственото, което я интересува са обстоятелствата и закона. Кьовеши сподели, че не е нейна работа да раздава правораздаване, а да проучва обстоятелства и да ги показва като обвинявания. Толкова е прелестна в неналичието й драма и на циркаджийски номера, на които сме се нагледали в изявленията на българската прокуратура и политиците от досегашната крадлива власт, че ми се желае да я прегърна.

До Кьовеши Гешев наподобява като безумен полицай, приключил помощно учебно заведение, който се пробва да се прави на забавен и да приказва цялостни нелепости –като участник в неспособно телевизионно шоу, направено за примитиви като самия него, който даже не е научили британски език, с цел да комуникира с хора, отвън периметъра на зайчарника.

Кьовеши пристигна и сподели по какъв начин би трябвало да наподобява и приказва един самостоятелен прокурор. Затова, когато тя бе номинирана – ръководството на мутри-обединени, отпред с герб, се пробваха да блокират кандидатурата й, посредством своите калинки в европейските институции. Но ще пристигна Видов ден за българските крадливи корумпета, тъй като по-голямата работа към този момент е свършена от българските самостоятелни медии и цивилен организации. Остава кражбите да бъдат легитимирани от европейската прокуратура и съд с съответни присъди за всички заслужили.

Татяна Кристи, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР