Тя е известна като олицетворение на елегантността с безупречните си

...
Тя е известна като олицетворение на елегантността с безупречните си
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е претърпяла инцидент

Тя е известна като въплъщение на елегантността с безупречните си тоалети, завършена прическа и съвършено поддържани нокти.

Но наподобява, че 41-годишната принцеса на Уелс е склонна към странни пострадвания на ръката - защото постоянно наподобява, че има лепенки пръстите си.

Днес Кейт още веднъж беше с превързани пръсти, когато се срещна с играчи от ръгби лигата за инвалиди в Хъл - единствено три седмици откакто нарани ръката си, до момента в който скачаше на батут с децата си.

При визитата си в мъжки затвор в Съри предишния месец, с цел да поддържа благотворителна организация за битка със зависимостите, стана ясно, че майката на три деца е наранила ръката си, когато е играла с 10-годишния принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи вкъщи. Тогава представител на двореца Кенсингтън съобщи, че наранените пръсти са " дребна контузия, нищо съществено ", като добави, че не са счупени.

Това надалеч не е първият път, в който кралската персона е забелязана с лепенка. Иначе безупречният имидж на Кейт постоянно е помрачаван от пластир, завит към някой от пръстите ѝ.

Kate Middleton sports bandaged hand again via
— Heather Venter (@heather_venter)

При посещаване в родилното поделение на Кралската окръжна болница Съри на 5 октомври 2022 година в Гилдфорд принцесата бе снимана с превързан палец.

Принцесата носи лепенка на палеца си и при присъединяване си в благодарствената работа по случай платинения празник на кралица Елизабет II в катедралата " Сейнт Пол " на 3 юни 2022 година в Лондон.

През ноември 2019 година дребна кръгла лепенка на междинния пръст на дясната ѝ ръка можеше да се види на три поредни събития в продължение на четири дни.

Както всички знаем, Кейт е разпален градинар, тъй че доста елементарно би могла да бъде склонна към произшествия при градинарстване.

Макар че в последно време Кейт избираше елегантни костюми, през днешния ден тя вместо това носеше тъмносиньо поло и долнище на спортен екип с бели маратонки.

Кралската персона се причисли към подготовка, водена от членове на тима на Англия, спечелил международната купа по ръгби на колички, по време на Деня на приобщаването към ръгби лигата.

Въпреки небрежното облекло, Кейт въпреки всичко придаде искра с съвършено прибрана коса и хубав грим.

Уверявайки се, че е практична макар травмата си, Кейт се качи в инвалидната количка и изигра малко ръгби, изглеждайки изцяло в стихията си.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР