Тя е изготвена посредством използване на ГИС технологии от ESRIВъв

...
Тя е изготвена посредством използване на ГИС технологии от ESRIВъв
Коментари Харесай

ГИС карта показва ограниченията за пътуване в Европа

Тя е направена чрез потребление на Географска информационна система технологии от ESRI

Във всички страни от Европейски Съюз към момента са в действие ограничаващи ограничения по границите
(снимка: CC0 Public Domain)

Европейската организация за ръководство на оперативното съдействие по външните граници на страните членки (Frontex) разгласява карта с настоящите рестрикции и благоприятни условия за пътешестване в Европа, въведени за ограничение на болестта с ковид.

Картата дава опция за следене както  на краткотрайните ограничавания, въведени в целия Европейски Съюз и Шенгенското пространство, по този начин и информация за Англия. Тя е направена чрез използване на ESRI Географска информационна система технологии като част от ограниченията на европейската организация в отговор на пандемията от COVID-19.

На 15 май изтича рекомендацията на Европейската комисия за неналожителни пътувания на европейски жители. След тази дата всеки, на който му следва пътешестване, ще може да се осведоми от картата за ограниченията, които са в действие в другите страни.

Така да вземем за пример, от Географска информационна система картата ще научаваме дали продължава интервалът на изключително състояние в съответна европейска страна, позволено ли е пътуването и с какъв тип превоз, както и редица други разяснения.

По последни данни, във всички страни от Европейски Съюз към момента са в действие ограничаващи ограничения по границите. Географска информационна система картата се актуализира с оглед развиването на обстановката.

Frontex, както и редица други европейски организации, имат дълготраен опит в потреблението на ESRI географски осведомителни технологии за дейно осъществяване на своите начинания.

По-рано, в границите на 18-тия Световен Географска информационна система Ден, в България беше показана и друга система на Frontex – за справяне с незаконната миграция и трансграничната престъпност посредством Географска информационна система.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР