Тя е ирландска музикантка – изпълнителка, авторка на песни, китаристка. Дебютният

...
Тя е ирландска музикантка – изпълнителка, авторка на песни, китаристка.
Дебютният
Коментари Харесай

Авторката на най-разбиващата балада на всички времена прие исляма и се чувства горда от постъпката си (ВИДЕО)

Тя е ирландска музикантка – изпълнителка, авторка на песни, китаристка.
Дебютният й албум „ Лъвът и кобрата “ е в челото на музикалните ранглисти в Ирландия и Обединеното кралство. Може би се досетихте, че става дума за Шиниъд О`Конър. Певицата печели забележителна интернационална популярност откакто изпява „ Нищо не може да се съпостави с теб “ (на британски: Nothing compares to you), ария написана и композирана от Принс. (Nothing Compares 2 U) през 1990 година

Без съмнение показва мощни позиции по тематики като проведената вяра, правата на дамите, войната, половите похищения над деца. Шинийд О’Конър е ръкоположена за духовник в Ирландската ортодоксална, католическа и апостолическа черква, църковна група без връзка с Католическата черква. Не пести рецензии към Ватикана, папите и Католическата черква изобщо, като постоянно се базира на свадите, свързани със полови похищения над деца. Във връзка с това, Шинийд О’Конър намерено декларира, че би трябвало да се построи нова черква, в случай че обвързваните, директно или непряко, с педофилските кавги не я изоставен.

Споделя, че се интересува от разнообразни религии, само че не би желала да й е прикачен избран етикет. Причислявала се е и към растафарианството. Прочутата ирландска певица Шиниъд О’Конър разгласи, че е приела исляма, оповестяват английските медии.
„ Аз се гордея с това, че одобрих исляма “, съобщи ирландската певица Шиниъд O’Конър, съобщи Би Би Си.
Музикантката от Зеления остров благодари на хората, които са я просветили да стане част от международната мюсюлманска общественост и популяризира видео от церемонията по приемането на източната вяра, провела се през вчерашния ден в Дъблин. „ Това е разумният завършек на моето духовно пътешестване “, съобщи Шахада Давит (името, което одобри ирландката с новата вяра).
През 1992 година тя скандализира католическата общественост, когато на концерт скъса портрет на тогавашния папа Йоан Павел II. Малко по-късно изпълнителката бе ръкоположена за католически духовник от непризната от Ватикана група.

 

А ето и нейната най-велика балада, която всички харесваме:

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР