Тя дори прогнозирала, че заради земетресения и порои Пирин планина

...
Тя дори прогнозирала, че заради земетресения и порои Пирин планина
Коментари Харесай

Помните ли предсказанието на Ванга, че Черно море ще стигне до Сливен?

Тя даже планувала, че поради трусове и порои Пирин планина ще потъне в забележителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея, както и за траките, са свещена планина

В последните години от живота си Ванга предсказва нов потоп на Земята и споделя, че Черно море ще стигне до Сливен. Според мнозина тя е предвещала жестоките порои у нас. Ванга видяла по какъв начин в първата половина на XXI век Черно море уголемява територията си и елементи от него навлизат навътре в България.

Тя даже планувала, че поради трусове и порои Пирин планина ще потъне в забележителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея, както и за траките, са свещена планина. През 1996 година в изявление пред съветския предприемач и народен представител Антолий Лубченко, на основата на което е основан филмът „ Вангелия “, петричката пророчица приказва за нов потоп.

„ Потоп също ще има, след 30 или 40 години. Голямо тяло ще дохвъри до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият доста страни и нации и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят положителните, а злите, които се вършат на доста хитри, ще загинат. Много, доста от тях ще загинат. А по-късно ще настъпи доста добър живот и величие “, споделя тогава Ванга. Тук обаче тя не загатва нищо съответно за Черно море.

Според основателя на Бялото приятелство Петър Дънов пък „ Средиземно море ще се съедини с Каспийско море, в Азия ще се образуват доста и огромни езера. Балканският полуостров последователно ще потъва, а Средиземното море ще се приближи до Родопите. Някои приморски градове на Черно море ще потънат – пристанище може да бъде един по-вътрешен град. Япония ще потъне напълно “.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР