Тя добави, че програмата, която управляващите са написали, не е

...
Тя добави, че програмата, която управляващите са написали, не е
Коментари Харесай

Нинова за сглобката: Постигнаха математическо мнозинство, но не и политическо и морално

Тя добави, че програмата, която ръководещите са написали, не е изпълнена. " От плануваните в програмата 80 закона, до края на декември са признати едвам 11. Качеството на законодателството е под всякаква рецензия ", счита водачът на Българска социалистическа партия.

" Още няма закон за правосъдната власт, антикорупционна комисия, нито крачка напред във връзка с същинска правосъдна промяна - всичко е разделяне на порции. Това държавно управление би трябвало да си отиде, то е основано за преодоляване на страната. Но още по-важно е какво ни чака по-късно, тъй като в меморандума и съглашението няма и дума за проблемите на хората. Т.е. след днешния ден ни чака още от същото ". 

Според Нинова различното решение на политическата картина са избори " 2 в 1 " и след тях диалози за надпартийно национално програмно държавно управление с избран период на деяние и съответни задания.

Нинова разкритикува деветмесечното ръководство на кабинета " Денков " и на болшинството в Народното събрание още при разискванията в пленарната зала по подадената от премиера оставка.

" Това деветмесечие през днешния ден завършва, идващото, което ни чака, в случай че се случи, ще бъде същото, само че по три ", разяснява водачът на левицата. 

" Постигнаха математически общ брой от брой депутати, само че той е моралното дъно на политиката, тъй като хора, които взаимно се отричаха, се събраха, направиха го в името на властта, събра ги страхът и алчността ". 

Нинова означи, че в управническата стратегия Денков/Габриел има пет целта. Шенген - изпълнен на 3%, еврозоната - невероятно е да влезем в нея от 1 януари 2025 година, заради справедливи аргументи, не е модифициран проектът за възобновяване във връзка със зелената договорка, " Мариците ", не се знае какво ще се случи с работещите в мините.

По думите ѝ към момента няма разпоредба за основаване на ясни правила за разпределение парите в общините по общинските планове, в това време е почнало сключване на първите контракти, като въпросът бил с кои общини и дали има равнопоставеност сред тях, без значение коя политическа мощ е спечелила изборите по места.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР