Тя беше втората дама на Америка в продължение на осем

...
Тя беше втората дама на Америка в продължение на осем
Коментари Харесай

Джил Байдън измества Мелания Тръмп от сърцата на американците? СНИМКИ

Тя беше втората дама на Америка в продължение на осем години (от 2009 до 2017 г.), когато брачният партньор й стана вицепрезидент на Барак Обама.

Тогава постоянно участваше във високопоставени събития с първата дама Мишел Обама. Смята, че е първата втора дама, която заема платена работа, до момента в който брачният партньор й е бил вицепрезидент. Е, към този момент може да се похвали и с първото място.

Джил Байдън е подготвена да заеме мястото на хубавицата Мелания Тръмп. Определено Мелания ще ни липсва, визията й, тоалетите й... стилът, който наложи. Съпругата на Байдън не може да впечатли със стила си на обличане и държание. Но пък тя има солидна кариера зад тила си.

69-годишната Джил, която съгласно резултатите все още, е новата първа дама на Съединените щати, тя е дамата до Джо Байдън - индивидът, чието име се спряга за 46-ия президент на Съединени американски щати. Двамата са женени от 1977 година

Като първа дама се чака тя да работи по въпросите, свързани с образованието и да възобнови обединяването на сили, задача за сливане към военни фамилии, която тя и Мишел Обама започнаха през 2011 година

Тя е и професор по британски език, майка, баба и скалата, която поддържа Байдън след нещастието, станала преди близо пет десетилетия - злополука, при която той губи жена си и щерка си.
















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР