Тя беше част от една от най-известните момичешки банди на

...
Тя беше част от една от най-известните момичешки банди на
Коментари Харесай

Когато разбереш, че мама е била поп звезда: Виктория Бекъм сподели за миналото на дъщеря си

Тя беше част от една от най-известните момичешки банди на всички времена! Но доста преди щерка ѝ да бъде родена и да открие след това този факт!

Да, приказваме точно за Виктория Бекъм и нейната щерка Харпър Севън Бекъм, която години откакто звездната ѝ майка слезе от музикалната сцена и стартира да се развива в друго занятие, модата, откри, че в миналото мама е имала и друга кариера...

Самата някогашна Пош Спайс показа фрагменти от това симпатично изобретение на дъщеричката си, откакто сподели фотография по какъв начин Харпър си и играе с куклите-копия на 5-те девойки от тогавашната група "Спайс гърлс " - Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън, Гери Халиуей и майка ѝ.

Моментът беше запаметен с почитателите на Виктория като story (история) в обществената мрежа Instagram:
 DailyMail.co.uk  DailyMail.co.uk  DailyMail.co.uk
Както знаем, "Спайс гърлс " от дълго време се разпадна и не основава музика дружно. След края на съществуването ѝ, 5-те девойки от нея започнаха да градят независими кариери и то освен в музиката. Въпреки това очевидно Виктория пази благи мемоари от тогавашните времена и е решила да покаже тази част от живота си на своята 6-годишна щерка.

>>> За още потребни публикации изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР