.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; }По-рано ви

...
.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; }По-рано ви
Коментари Харесай

Директорката на детската градина с ританото дете отговори на обвиненията

.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; }

По-рано ви запознахме със случай на експанзия в частна детска градина в центъра на София, откакто майка се оплака в обществените мрежи. От Sofia24.bg се свързахме с директорката на детската градина Цвета Борисова, която се съгласи да приказва пред медията ни и да опише своята позиция на нещата. Ето какво ни сподели тя:

" Планирам да напишем документ за мнение. Случаят е от преди 1 месец и служителят, който е забъркан е измамен под отговорност. Институциите са задвижени по тематиката, няма доказателства, нямам мотив към този момент да имам вяра на това, в случай че това се случи - ние се разграничаваме от сходно държание, само че този чиновник е при нас от много години. Не можем с лека ръка да повярваме на такова нещо. Не съм съгласна с метода, по който е разказано, защото някои неща са много пресилени или неточни. 

Случи се безразсъден случай, в който детето има контузия, само че това не е било преднамерено. Не желая да влизам в детайлности, тъй като всичко това се проверява. Искам да изчакам да се обясни случая. Тук в този момент съм бомбардирана по всевъзможни канали по какъв начин бием деца, по какъв начин имаме стая за санкции. Просто всеки, който се опита да ни отбрани от другите родители, които са били с нас и са още с нас - те биват блокирани. Явно се търси някаква сензация, не знам каква е задачата. 

Има си гражданско дело, то е към физическото лице - служителя, самата наша институция няма нищо към нея, само че в резултат на тези неща по мрежите - към този момент и ние ставаме наранена страна. На някакъв стадий можем да си потърсим правата, тъй като това е чисто оронване на престижа. 

Детето към този момент не е при нас.

Ние чакаме развръзката по делото и считаме, че е неточно да се упреква преди да има изясненост ", отговори на въпросите на Sofia24.bg директорката на частна детска градина " Цветна градина Монтесори ".

Припомняме, че в обява в обществената мрежа Facebook майка описа по какъв начин детето й е било ритнато от учителка в детската градина. Вследстие на това то е било откарано по неотложност в болница " Пирогов " и признато с разкъсано контузна рана, кръвонасядане и хематоми по слабините. 

Повече можете да научите от звуковия файл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР