TWR (Tom Walkinshaw Racing) е обозначение, което в света на

...
TWR (Tom Walkinshaw Racing) е обозначение, което в света на
Коментари Харесай

TWR: Една легенда с ново начало

TWR (Tom Walkinshaw Racing) е означение, което в света на автомобилния спорт, постоянно е било свързвано с висока продуктивност, динамичност и капацитет.

Днес стартира новата история на основаната от Том Уокиншоу през 1975 година компания, откакто беше оповестено, че тя ще бъде трансформирана в производител на бутикови коли, които ще носят в себе си " същия дух, блян и етос, които помогнаха за превръщането на истинския Tom Walkinshaw Racing в икона ".

От TWR, която сега се управлява от сина на Том Уокиншоу- Фъргюс, анонсират, че към този момент разполагат с извънредно подготвен механически екип, задачата на който е да се трансформира във водещ производител на неповторими високопроизводителни коли. От компанията споделят също по този начин, че в работния си развой ще се разчита и на съдействия с други автомобилни производители.

" В бързо разрастваща се среда, където толкоз доста съвременни мощни коли се ръководят от техните електронни системи, TWR се стреми да резервира и усъвършенства аналоговото шофиране ", споделят още от компанията. " Като съчетава най-хубавото от актуалните материали и новаторските дизайнерски концепции с обичайното инженерство, TWR има за цел да основава транспортни средства с съвършен баланс на продуктивност, жанр, функционалност и качество ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР