Twitter Blue – първият абонаментен продукт на социалната мрежа, който

...
Twitter Blue – първият абонаментен продукт на социалната мрежа, който
Коментари Харесай

Защо потребителите са разочаровани от Twitter Blue?

Twitter Blue – първият абонаментен артикул на обществената мрежа, който прибавя огромен набор от дребни допълнения, като смяна на цвета на иконите и прибавяне на папки за отметки – започва в четвъртък. Засега неговото предложение е лимитирано до Канада и Австралия, само че той притегли международно внимание, защото в него липсват функционалностите, за които хората биха подготвени да заплащат на Twitter – като да вземем за пример липса на реклами или по-добри принадлежности за пречистване на мненията под постове.

Това ненапълно направи представянето на изпълнителния шеф на компанията Джак Дорси ненапълно разочароващо за доста хора, защото обещанията му по отношение на продукта, бяха много огромни. Въпреки това обаче, дребният мащаб на препоръчаните спомагателни функционалности, не значи безусловно, че няма поле за усъвършенствания. Джак Дорси напоследък е насочил надалеч повече вниманието си към разрастващата се компания за разплащания с криптовалута Square. И някои негови изявления в Twitter накараха някои спекуланти да чакат, че възнамерява консолидиране на услугата си за крипто разплащания и търговия със обществената мрежа.

Дорси несъмнено не е дал публично изказване или не е загатнал нищо такова по съответен и еднопосочен метод, само че в предишното към този момент сме чували от него оферти за основаване на децентрализирана версия на Twitter, наподобяваща правилото на блокчейн валутите, в която циркулират надалеч по-малко изявления от всички забележими в общото пространство. В този ред на мисли може да става дума не за интеграция на криптовалути към Twitter, а за основаване на в допълнение пространство като част от обществената мрежа, наподобяващо правилото на децентрализираните цифрови валути.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР