Твърдо сме за оставките на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов,

...
Твърдо сме за оставките на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов,
Коментари Харесай

Воля дава последен срок до края на седмицата за оставките на Симеонов и Каракачанов

Твърдо сме за оставките на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, съобщи водачът на партия „ Воля “ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки. Той съобщи, че в противоположен случай няма да обезпечават кворум в Народното събрание.
„ Учудваме се за какво Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи пазят Каракачанов, а са се фокусирали единствено върху Симеонов, откакто се видя, че те са едно и също. Надявам се и Българска социалистическа партия също да узреят за това, което българският народ към този момент им подсказва, че няма по какъв начин някой да поддържа Валери Симеонов в борбата му против майките на деца с увреждания и да не носи същата отговорност. Ние твърдо желаеме тези оставки. Досега не сме правили това, което вършат Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи – с нерегистриране в Народното събрание, тъй като считаме, че това е нашата работа и отговорност на всеки български народен представител – да бъде в Народното събрание и да гласоподава законите. Ако въпреки всичко неналичието на морал, героизъм, геройство в тези двама продължава да надвива и това е единственият метод, ние тази седмица в Народно събрание ще обявим, че им даваме финален период до края на седмицата – в случай че не, също ще предприемем ограничения за нерегистриране и по този метод да реализираме това, което народът чака - тези двамата, които срамят България, да не са част от българското държавно управление “.
Ако структурата е програмата, ние не споделяме да се срути структурата, акцентира Марешки и добави, че Вътрешна македонска революционна организация и НФСВ си остават в обединението, а би трябвало да се сменят единствено двамата вицепремиери: „ Надявам се, че в тези партии има по-нормални и почтени хора от тях двамата. Ако пък в партиите им няма по-достойни и естествени хора от тях, дано отвън партиите да намерят и да дават две кандидатури, които да заемат техните места и структурата си остава желязна и си не престават 4-годишния мандат по програмата, която е основа на държавното управление. Сега целият народ би трябвало да търпи тези извращения и гаврата с най-светите неща. Ако концепцията на Вътрешна македонска революционна организация е да си „ оправим приятелите в този мандат “, ние няма за какво да поносим това нещо. Ако имената Каракачанов и Симеонов подсигуряват съществуването на държавното управление, това е супер тъпо за страната и премиера “.
Веселин Марешки акцентира, че е предизвестил Борисов, че ще получи „ нож в гърба “: „ Предупредил съм го, че единият ще му забие нож в гърба, както преди този момент го направи на Бареков, както в този момент потопява Волен Сидеров и Валери Симеонов. Сега ще потопи и Борисов и по-късно ще си откри различен. Той и сега Каракачанов договаря с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за идната структура. Борисов няма никаква изгода да продължава в тази обстановка, тъй като те ще го потопят и изхвърлят “.
Ако няма с кого да се заменят двамата вицепремиери, е по-добре Борисов да излезе в малцинство с чиста стратегия, изрече мнение Веселин Марешки. Според него има крепко мислещи хора в Народното събрание, които биха застанали зад такава стратегия, в това число хора от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. По думите му единствената опция е партия „ Воля “. Марешки посочи, че за парламентарната група на „ Воля “ няма нито един сигнал или подозрение за присъединяване в каквато и да е корупционна или друга скица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР