Твърди се, че СРС-то с Гешев е попаднало от лагера

...
Твърди се, че СРС-то с Гешев е попаднало от лагера
Коментари Харесай

Цветан Василев: СРС-то с Гешев е попаднало от лагера на Пеевски в този на Борисов

Твърди се, че СРС-то с Гешев е попаднало от лагера на Делян Пеевски в този на Бойко Борисов. Така Борисов и резбрал, че в него се съдържа доста по-важна информация. Иначе Пламен Георгиев щеше да бъде основен прокурор. Говори се за оргии. Този човек е цялостен с комплекси. Борисов е схванал, че това е голям коз за него. Гешев приказва с предприемач, който е в ареста, и на който той е прекратявал досъдебни произвеждане.
Това разкри банкерът Цветан Василев в изявление за Сашо Диков по Евроком. Ето какво още сподели Василев за въпросното СРС с Гешев: На въпрос дали е ставало дума за цената, на която да се приключи досъдебното произвеждане, той отвърна: „ Става дума за седем-осем цифрена сума “. Василев се възмути, че никой не разяснява обстоятелството, че дамата до Гешев е купувала парцели на ниски цени от съдружника на Ваклин-основен очевидец по делото против Десислава Иванчева.

След това Цветан Василев изясни за правосъдната сага към желаната от прокуратурата екстрадиция:

Да не се бърка Висш съд в Сърбия с Върховен съд в България. Висшия съд в Белград съставлява Софийски градски съд в правосъдната система на Република Сърбия. Подобни решения се апелират пред апелативния съд. По-важното е, че Висшият съд взима решения по напълно формалната част на настояванията за екстрадиция.

Решението е много спорно. То е по обвиняване, които на процедура не съществува. Това е един огромен бълвоч, заплетен от българската прокуратура. Обвиненията им са скалъпени. В скоро време ще кача на моя блок настояванията за екстрадиция. Обвиненията се базират на два подправени документа- квитанция за 205 млн. лв. и документ, който самия техен очевидец Орлин Русен го опроверга в съда.

В голямата си част никакви пари не са били теглени от касата на банката. И това ще се види. Тези пари в никакъв случай никой не е взимал. За 205-те милиона приказвам.

Бисер Лазов и Андреева са купени лъжесвидетели на прокуратурата и крадци. Нека се види с какъв брой са се обогатили. Защо прокуратурата се е хванала за заеми, които са лимитирани до самите компании. Никой не е изследвал активите на компаниите.

Техномарект е оценен на нула, с цел да бъде разграбен от Делян Пеевски. Загубата на банката от 700 млн. евро е единствено от кражбата на „ Виваком “. КПКОНПИ не имала за цел да отбрани ползите на банката и страната. КПКНОПИ е една незаконна организация, каквато е и прокуратурата. Обслужват се ползите основно на Пеевски. Гешев е от дълго време подвластен. Преди да хване случая КТБ, той се е срещал с Пеевски. Сам се е хвалил за това. Неговата задача е била да му замете следите. Само спецсъдът можеше да вземе такова дело. Не мога да си разреша лукса да преведа тези страници от обвиняването, с цел да схванат и в чужбина защо обвиняване става въпрос, добави той.

Поредното двуличие на тази власт-преследва се всеки, който не им е комфортен. Кои са рекламодателите на вестниците на Пеевски, на Канал 3 и НТВ. Дали няма да излязат още по-интересни неща?!

Николай Бареков е потвърдил, че е човек бе морал и напълно подвластен от Пеевски. Ходи като пинчер и пуска сигнали. С минало, само че без настояще и без бъдеще. Аз нямам по какъв начин и с какво да заплащам на Евроком. Не съм в положително финансово положение. Пък и не бих го направил. Бареков е лапацало. А Пеевски може единствено да мучи. Аз също съм имал много срещи с Пеевски.

Аз, в случай че съм желал да тичам в Дубай, съм щял да го направя през 2014 година. Нямам време за лъжите на Бареков и пропаднали видове. Борисов и Пеевски ще имат проблем и то в най-скоро време. Това, че е министър председател, не значи, че е подобен. Истината за ръководството излезе на открито и това е най-големият му пестник. До 2014 година Пеевски и Борисов не са били едно и също. Борисов знае кой му е почнал следствията през 2013 година Този, който управлява Цацаров. И този, който в този момент управлява Гешев. Това е центъра е към Пеевски. Защо да не могат Борисов да вкарат в пандиза. Ако не се бяха споразумели през 2013 година, можеше да има и друго развиване за тези досъдебни производства. Колко хора почтени лежат в ареста? Не могат да му измислят едно ОПГ, какъв е казуса?!

Знае се по какъв начин работи Пеевски. Той е рекетьор. Той пристигна при мен с претенции, които надхвърляха милиард. След като отхвърлих, незабавно започнаха с офанзивата. Не имах вяра, че ще стартират с холивудски сюжет за убийството на Пеевски. Бил е готвен моят арест. Тези, които ги пуснаха на втория ден, изобщо нямаше да излязат толкоз бързо, в случай че аз бях в България.

В България това не е съд, а подигравка. Все едно отивам да ме съди Пеевски. Нека те да докарат, че съм взел една стотинка, само че отвън кошаревски си очевидци. Орлин Русев от боязън е отишъл на другата страна. Виждате ли в какво положение е Миньо Стайков? Това ли е процесът, който мечтаят всички?! Ще се явя в България, когато знам че ще бъдат съдени ликвидаторите на банката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР