Твърди се, че семейството на принцесата на Уелс се ядосва,

...
Твърди се, че семейството на принцесата на Уелс се ядосва,
Коментари Харесай

Бясната майка на Кейт Мидълтън „чете акта за бунт на чичо“, докато той се готви да се присъедини към Celebrity Big Brother

Твърди се, че фамилията на принцесата на Уелс се ядосва, че чичо й Гари Голдсмит се готви да влезе в къщата на Celebrity Big Brother тази седмица.

Гари, братът на майката на Кейт Карол Мидълтън, беше видян да пазари в последния миг преди идването си в шоуто в понеделник вечер. Известен с тежките си купони, неговото идване сигурно ще усили неволите на принцесата, защото тя продължава да се възвръща вкъщи след коремна интервенция.

Говори се, че фамилията й е ядосано от единодушието му да взе участие и се опасява от той можеше да избълва фамилни секрети на своите съквартиранти. Източник сподели на Sun: „ Гари сподели, че е бил прочетен за акта за протест от майката на Кейт Карол и татко й Майкъл.

„ Те не са щастливи, че той влиза в Celebrity Big Brother. Това е вбесяващо за тях. Кейт няма потребност от този стрес. Те прибавиха, че той може да има какво да каже за Хари и Меган.

Гари, който е мултимилионер с помощта на сполучливия си бизнес с набир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР