твърди, че е преживяла “непрекъснати изтезания, докато е посещавала специализираното

...
твърди, че е преживяла “непрекъснати изтезания, докато е посещавала специализираното
Коментари Харесай

Парис Хилтън била тормозена в училище

твърди, че е претърпяла “непрекъснати изтезания ”, до момента в който е посещавала профилираното учебно заведение в Прово Каньон като тийнейджърка.
39-годишната звезда и DJ била изпратена в учебното заведение – което се концентрира върху поведенческото и психическото развиване – съвсем за година, откакто постоянно нарушавала възбраните на родителите си да върви по празненства. Така на 17 години тя попада в изправителното школо.
 Парис Хилтън със поръчка да става президент на Съединени американски щати, към този момент единствено в обществените мрежи Парис Хилтън със поръчка да става президент на Съединени американски щати, към този момент единствено в обществените мрежи
Само няколко дни откакто американският рапър Кание Уест разгласи, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати в своя профил в Twitter, Пари...
Парис упрекна учебното заведение в злоупотреби, потвърждавайки, че учителите „ крещели в лицето й ” непрекъснато.
„ Знаех, че ще е по-лошо откъдето и да е другаде. Трябваше да е учебно заведение, само че часовете не бяха в центъра на занятията. От момента, в който се събудех, до момента в който си легна – през целия ден ми се крещеше в лицето, крещяха и на другите и ни тормозеха ”, показа тя.
Парис също по този начин твърди, че личният състав я е „ тормозил “, говорейки „ ужасни неща “ за нея и твърди, че се е стигало и до физическо принуждение.
„ Постоянно ме караха да се усещам зле поради себе си и ме тормозеха. Мисля, че задачата им беше да ни пречупят душевен. А те упражняваха и физическо принуждение – удряха ни от време на време. Персоналът искаше да посее боязън у децата, тъй че да сме прекомерно уплашени и да им се подчиняваме ”, твърди тя.
 Парис Хилтън остана без завещание Парис Хилтън остана без завещание
Дядото на Парис Хилтън умря на 91 години, завещавайки благосъстоянието си за щедрост. Барън Хилтън, синът на създателя на хотел...
Хилтън съобщи, че имала „ паник-атаки “ по време на престоя си там и „ се е чувствала като пандизчия “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР