Твърденията на Русия, че не планира нахлуване в Украйна, са

...
Твърденията на Русия, че не планира нахлуване в Украйна, са
Коментари Харесай

Великобритания и нейните съюзници са решени да повишат цената за Русия, ако тя предприеме по-нататъшни действия срещу Украйна

Твърденията на Русия, че не възнамерява навлизане в Украйна, са погрешни, а Англия и нейните съдружници са решени да " покачат цената " за Москва, в случай че тя предприеме по-нататъшни дейности, сподели английската външна министърка Лиз Тръс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 201
Споделяйки в Туитър връзка към обява от в. " Вашингтон пост " за американски оценки за съветските проекти, Tръс съобщи, че е явно, че Русия прави съществени опити да подкопава и заплашва Украйна.

" Действията на Русия демонстрират, че изказванията ѝ, че няма проекти за навлизане, са подправени ", сподели министърката. " Ние и нашите съдружници сме единни в поддръжката за Украйна и в решимостта да повишим цената за Русия, в случай че тя предприеме по-нататъшни дейности ", съобщи тя.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 201  Украинският външен министър прикани хората да не се поддават на апокалиптични предсказания Украинският външен министър прикани хората да не се поддават на апокалиптични предсказания  Германският канцлер отпътува на първо посещаване в Съединени американски щати за диалози по украинската рецесия Германският канцлер отпътува на първо посещаване в Съединени американски щати за диалози по украинската рецесия  В Полша дойдоха още американски военни В Полша дойдоха още американски военни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР