Твърденията на министъра на финансите Асен Василев, направени в предаването

...
Твърденията на министъра на финансите Асен Василев, направени в предаването
Коментари Харесай

Пеевски контрира Асен Василев, обяви думите му за клевета и манипулации

Твърденията на министъра на финансите Асен Василев, направени в предаването " На фокус " по Нова ТВ в неделя, че е получил информация на " четири очи " за напън от страна на депутата Делян Пеевски върху частна компания са операция, " минават границите на нормалността " и " изумяват със своето безсрамие ". Това се показва в позиция на депутата Пеевски, публикувана от пресцентъра на Движение за права и свободи, който декларира и че е наясно, че всеки ден ще се пускат в общественото пространство клюки от олигархичния кръг " Капитал ".

" Убеден съм, че сходно на всички предишни опити на кръга " Капитал " и неговите марионетки обществено да ме дискредитират и тази операция ще изтече в канала на мръсната вода, тъй като е плод само на болната фикция на хора, за които истината от дълго време няма никакво значение. Тези хора рано или късно ще проумеят, че няма да могат да се крият постоянно зад неистини и операции и ще пристигна време обществото да им потърси сметка за всичко сторено във щета на България ", се показва в позицията.

Тогава опитите им да прикриват политическото си изтощение и личните си престъпления с мантрата " Пеевски ", няма да бъдат повече вероятни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР