Твърденията, че за култивирането на т.нар. синтетично месо се използват

...
Твърденията, че за култивирането на т.нар. синтетично месо се използват
Коментари Харесай

Лабораторно отгледаното месо причинява турбо рак. - Не е вярно

Твърденията, че за култивирането на така наречен синтетично месо се употребяват ракови кафези, не дават отговор на истината;Не съществуват научни доказателства, че консумирането на лабораторно отгледано месо може да аргументи рак на хората;Няма здравно разбиране „ турбо рак “.
Публикация в thebulgariantimes.com твърди, че Министерството на земеделието на Съединените американски щати (САЩ) е одобрило комерсиалната продажба на лабораторно отгледано месо, „ макар научните доказателства, че „ подправените месни артикули, финансирани от Бил Гейтс, предизвикват „ турбо рак при хората “.

Според обявата „ е потвърдено, че тази подправена храна предизвиква рак посредством клетъчните линии, употребявани за производството ѝ “.

 провери:
Какви са обстоятелствата?
Вярно е, че през юни завършва процедурата по оценка на продуктите на две компании, Upside Foods и Good Meat, които създават синтетично пилешко месо. Процесът е дълъг и минава през разнообразни стадии, до момента в който доближи до финалното позволение от американското министерство на земеделието. 

Още през ноември предходната година Агенцията за надзор на храните и медикаментите на Съединени американски щати завърши „ без въпроси “ консултацията по отношение на сигурността на продуктите на. В писмо на организацията се споделя, че приема без въпроси мнението на компанията, че нейните артикули от култивирано пилешко месо са безвредни, колкото и сравними храни, създадени по други способи. През март 2023 Агенцията завърши и консултациите с.   

Upside Foods даже към този момент извърши на култивираното месо, откакто продуктът им дебютира в ресторанта на отличената с три звезди „ Мишлен “ Доминик Крен в Сан Франсиско. може да прочетете повече за това по какъв начин се отглежда месо от скотски кафези.
За обработване на месо не се употребяват ракови кафези
Аргументите за опасност на човешкото здраве пораждат от изказвания, че клетките, които се употребяват от производителите, в действителност са „ раковите “ кафези на животните, защото бързото им размножаване подкрепя по-ефективно възпроизводство. 

Пред екипа за инспекция на обстоятелствата на „ “ доктор Елиът Суорц, основният специалист в Good Food Institute, е безапелационен, че сходни изказвания са безпочвени. При никакви условия не би се извадил израстък от животно, с цел да се употребява за произвеждане на месо. В основата на причините на съперниците на синтетичното пилешко месо е процесът на обезсмъртяване на клетките, който им разрешава да се разделят за неопределен срок.



Лукас Смит, професор в Калифорнийския университет – Дейвис, разяснява, че в действителност, че лабораторно отгледаното месо може да аргументи рак. Смит добавя, че на процедура е съвсем невероятно човешкият организъм да се „ болести “ от консумирането на месо, даже и то да съдържа ракови кафези. Те също се смятат за обезсмъртени, само че това не е единствената характерност, която ги прави канцерогенни. Суорц разяснява, че „ всички ракови кафези са обезсмъртени, само че не всички обезсмъртени кафези са ракови “. 

Понятие „ турбо рак “ не съществува в здравната литература.
Бил Гейтс и „ подправеното месо “
Не за първи път името на милиардера попада в заглавия, свързани с хранителни нововъведения. Самият той също не се въздържа при изявленията си по отношение на климатичните промени, като се дефинира за оптимист. Животновъдството е отговорно за 14,5% от международните излъчвания на парникови газове, споделя ФАО. Гейтс е безапелационен, че

Дали персонално, през капиталов фонд или през фондацията си, Бил Гейтс неведнъж е влагал средства в компании за нововъведения в хранително-вкусовата индустрия. е една от многото сходни компании в капиталовото портфолио на милиардера, а Good Meat е дъщерна компания на Eat Just, в която Гейтс също е вложител.

Именно това го трансформира в честа цел на дезинформация и тайни теории. Подобен беше казусът и с изявленията за токсичните артикули с етикети Apeel, идващи от плантация, благосъстоятелност на Бил Гейтс.
Проверено:
Американското министерство на земеделието фактически е разрешило на две компании, в които Бил Гейтс има присъединяване, да оферират синтетично пилешко месо на потребителския пазар. Не е правилно, че синтетичното месо се отглежда от ракови кафези и няма никакви научни доказателства, че може да „ болести “ хората с рак. Не съществува разбиране „ турбо рак “.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР