Твърдението е, че тази функция динамично ще разпределя мощността между

...
Твърдението е, че тази функция динамично ще разпределя мощността между
Коментари Харесай

Геймърските лаптопи от най-висок клас Legion Slim на Lenovo ще имат чипове с ИИ за оптимизиране на охлаждането

Твърдението е, че тази функционалност динамично ще разпределя мощността сред централния и графичния процесор, с цел да реализира най-хубавата и най-тиха продуктивност на системата

Емил Василев преди 27 секунди 1 Сподели

Най-четени

АвтомобилиИван Давидов - 9:22 | 21.03.2023

5 здрави Мерцедеса, които ще ви откарат до Рая. И други 5, които ще ви откарат до гробището… за коли

IT НовиниДаниел Маринов - 17:14 | 20.03.2023

Обединеното кралство ще заключи всички телефони на 23 април като част от спешен тест

АвтомобилиИван Давидов - 9:39 | 20.03.2023

ТОП 10 на колите, които изкарват по милион километра

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Lenovo разгласи някои от най-хубавите преносими компютри, които нейното поделение за игри Legion ще пусне на пазара през тази година. Сред тях са обновявания на 16-инчовите Slim 7, Slim 7i, Slim 5 и Slim 5i, както и нов Slim 5 в 14-инчов размер. Както подсказва името, това са по-тънки и по-преносими устройства, част най-мощните геймърски платформи на пазара.

В допълнение към новите процесори на Intel и AMD, устройствата ще разполага с чипове с изкуствен интелект, които зареждат това, което Lenovo назовава „ AI Engine+ “. Тази функционалност, съгласно Lenovo динамично ще контролира термичните параметри на системата, с цел да „ усъвършенства охлаждането в придвижване и да поддържа оптималната продуктивност при най-малък звук “.

Дали това е „ огромна работа “, ще зависи от въздействието, което в последна сметка ще окаже върху продуктивността. Ако тези преносими компютри обезпечат огромно нарастване на честотата на фрагментите по отношение на предшествениците си при същите температури (или поддържат същата периодичност на фрагментите при доста по-ниски температури), това би било забележителна изгода. Уви, Lenovo не включи съответни оценки на продуктивността в своето известие за пресата. Не се знае какъв брой тъкмо изкуствения разсъдък може в действителност да усъвършенства общия принцип „ охлаждай чипа, когато е прекомерно парещ “, само че ще забележим това на процедура когато новите преносими компютри бъдат налични на пазара.

Моделите Slim 7 включват екран 16:10 с варианти WQXGA / 240Hz и 3,2K / 165Hz. Клавиатурата (с причудливото име „ Lenovo Legion TrueStrike keyboard “) разполага с RGB осветяване за всеки клавиш, пълноразмерен нъмпад и порядъчен ход на бутоните от 1,5 милиметра. По-достъпните Slim 5 са малко по-оскъдни откъм тези функционалности. В тях получавате до WXGA / 240Hz екран при 16-инчовите, OLED екран при 14 инчовия, а клавиатурата има четиризоново RGB осветяване.

Цените на двата модела Slim 7 ще стартират от 1769,99 $. Цените на 16-инчовите Slim 5 и Slim 5i стартират надлежно от 1199,99 и 1349,99 $. Двата модела с процесор на Intel започват през април, до момента в който моделите с процесор на AMD се чакат през май. 14-инчовият Slim 5 ще се появи през октомври, като цените му към момента не са оповестени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР