ТВЪРДЕНИЕ: Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън беше включен

...
ТВЪРДЕНИЕ: Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън беше включен
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън не беше включен в „списък за убийства“ в Украйна за интервю с Путин

ТВЪРДЕНИЕ: Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън беше включен в украински „ лист за убийства “ и е изправен пред наказания от Европейския съюз за интервюиране Руският президент Владимир Путин.

ОЦЕНКАТА НА AP: Невярно. Изображение, което се цитира като доказателство, че Карлсон е в подобен лист, е взето от уеб страницата на центъра " Миротворец ", неправителствена организация, която учи заканите за националната сигурност на Украйна. Вписването на Карлсън се появява като част от плана на групата „ Чистилище “, който наблюдава лица, за които организацията счита, че съзнателно са работили против националната сигурност на Украйна. Консервативният коментатор е включен в базата данни на плана най-малко от юни 2023 година Освен това Карлсън не е бил глобен от Европейски Съюз, споделиха чиновници.

ФАКТИТЕ: След като Карлсън разгласи във вторник, че е в Москва ще интервюира съветския президент Владимир Путин, някои в обществените медии използваха изображението, с цел да настояват, че Украйна желае гибелта на някогашния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР