Твърде малко сън? Алергия? Вредни навици? Каквото и да е

...
Твърде малко сън? Алергия? Вредни навици? Каквото и да е
Коментари Харесай

Как да се преборим с тъмните кръгове под очите?


Твърде малко сън? Алергия? Вредни привички? Каквото и да е повода, тези трикове могат да ни оказват помощ да се оправим с подпухналите очи и тъмните кръгове под тях. Има доста типове скъпи козметични процедури за кожата към очите, само че малко от тях си заслужават.

Ако не желаеме да харчим големи суми за такива интервенции, ето други разновидности:

1. Студен компрес

Той понижава отока, което може да бъде избавление за подпухнали очи. Плюс това, студеният компрес върху очите е има и подмладяващ резултат и работи съвсем толкоз добре, колкото кафето, за разсънване. Можем да използваме лед, завит в мека забрадка, охладена маска за очи, опаковка със замразени зеленчуци и други сходни средства.

2. Чай от лайка

Това естествено средство си е класика. Лайката има противовъзпалителни и антибактериални свойства и слагането на охладени пакетчета подобен чай върху очите има същите изгоди като студения компрес.

3. Нарязани кръгчета от краставица

Има ли фотография на жена в спа центъра без краставици върху нейните (вече) съвършени очи? Ефектът на краставиците не е единствено поради ролята на леден компрес, който играят, само че е допустимо антиоксидантите, които съдържат. За тях се твърди, че понижават дразненето.

Свързани публикации.. Маточина – успокояващата билка 0 Тъмни кръгове под очите – не са единствено от възрастта 1 Краставица на очите - въпреки всичко от изгода 0

4. Масаж

Временното отичане на очите постоянно е породено от струпване на лимфна течност. В този случай се предлага масаж на очите. Това би трябвало да става с леки кръгови придвижвания към тях, без мощен напън.

5. Промяна на питателните привички

Консумацията солени храни, използването на алкохол и цигари, въздействат отрицателно на този тип проблеми с очите. Затова, в случай че понижим или спрем тези нездравословни привички и дружно с това спортуваме и спим повече, както и увеличим потреблението на вода, очите ни няма да наподобяват толкоз изтощени и ще се преборим значително с подпухналостта и тъмните кръгове под очите. Освен това, всичко това ще окаже изцяло усъвършенстване на здравето.

6. Резенчета от недопечен картоф

Действието им е сходно на това на краставицата. Нямат приятния мирис на краставицата, само че експертите настояват, че са ужасно средство против подутина и минимализират тъмните кръгове. Добре е, преди да ги сложим върху очите си, да охладим резенчетата в хладилника или студена вода. Препоръчително да стоят върху очите 15-20 минути.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР