Тв водещата Радина Червенова се е върнала към стария си

...
Тв водещата Радина Червенова се е върнала към стария си
Коментари Харесай

Върна се към ужасно вреден навик след страшната диагноза

Тв водещата Радина Червенова се е върнала към остарелия си нездравословен табиет – тютюнопушенето. Бившата говорителка от Българска национална телевизия, която в последната година води своя графа в утринното предаване на Би Ти Ви " Преди обед “ , постоянно е засичана да пуши в компанията на сътрудници пред постройката на малкия екран до НДК. Червенова пали цигари и в дома си, а фрагменти в обществените мрежи демонстрират, че до момента в който мъжът ѝ Коко Камеранов се вихри зад печката, тя му прави компания, пушейки до него.

Очевидно стресът в персонален проект след раздялата им с Каменаров поради негова любовна случка, която Радина елементарни и още веднъж заживяха дружно, я е върнал към нездравословния недостатък, от който тя се бе отказала. След като бе диагностицирана със страшната диагноза рак, през която мина философски и без да се оплаква обществено, Червенова бе хвърлила цигарите по гледище на лекарите.

Волята ѝ обаче се оказала нежна и отново протегнала ръка към тютюна. Преди време заради същата причина пушенето заряза и Мая Манолова. През 2017 година тя се сблъска с рака на гърдата и също претърпя интервенция и лекуване. След като се възвърне, някогашната омбудсманка показа, че последната цигара, която е запалила и изпушила, била минути преди да легне на операционната маса. После не протегнала ръка повече към кутията.

Същевременно обаче и двете с Радина Червенова си наподобяват по това, че постоянно съблюдават диети и се стремят да се хранят здравословно. Тв легендата е на 64 години, само че продължава да бъде пример за съвършен външен тип на млади и остарели. Червенова се храни по средиземноморската диета, която включва доста риба, морски блага, пресни зеленчуци с дребна термична обработка.

Почти не употребява месо и опънатата си кожа дължи нe на ботокса, а на колагена в ястията, които обича да употребява. На тв звездата не ѝ се постанова да готви, тъй като половинката ѝ Коко, с който се разведоха, само че в този момент още веднъж живеят под един покрив, е факир в кухнята и приготвянето на вечерята всеки ден е напълно негова отговорност, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР