Тв водещата Опра Уинфри е горд собственик на остров. Звездата

...
Тв водещата Опра Уинфри е горд собственик на остров. Звездата
Коментари Харесай

Опра си купи остров

Тв водещата Опра Уинфри е горделив притежател на остров. Звездата е преброила 8,3 милиона $ за повърхност от 93 хиляди кв. м., а на терен ще разполага с съществена къща, къща за посетители, студио, сауна, обор и така нататък

Най-голямата сграда на острова, намиращ се в северо-западните елементи на Тихия океан, разполага с четири спални и три бани. Същите на брой пространства има и къщата за посетители, въпреки да е доста по-малка по повърхност.

Самата Опра, издават източници пред TMZ, в никакъв случай не е стъпвала на острова, а решението си взела след авансово изследване на територията.

Водещата е измежду най-яростните бранители на дамите в шоубизнеса в битката им за равно възнаграждение оттатък океана. Преди няколко седмици тя се включи в петицията на акцията One, в чийто фокус е точно половата равнопоставеност. Отвореното писмо е отправено към „ международните водачи “, а за първи път за него се заприказва още през март – на интернационалния ден на дамите. „ Обърнете внимание на 130-те милиона девойки, които нямат обучение. На милиардите дами без достъп до банкова сметка. На 39-те хиляди девойки, които станаха деца-булки през днешния ден. На всяка жена по света, която получава по-малко възнаграждение от мъжете за същата работа. Двата пола нямат равни права на никое място. Но разликата е по-осезаема за дамите, живеещи в беднотия “, се споделя в петицията, подписана от над 150 представители на шоубизнеса.

Освен Уинфри, идеята са подкрепили още Мерил Стрийп, Рийз Уидърспуун, Ейми Шумър, Тина Фей, Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, Натали Портман и др.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР