Тв водещата Мария Игнатова и любимият й - журналистът Ивайло

...
Тв водещата Мария Игнатова и любимият й - журналистът Ивайло
Коментари Харесай

Мария Игнатова и Нойзи изкарали медения си месец под карантина

 Тв водещата Мария Игнатова и обичаният й - журналистът Ивайло Цветков-Нойзи, са изкарали медения си месец под карантина.

Това показа самата тя пред NOVA.

“Случиха ми се доста забавни неща по време на присъединяване ми в " Маскираният артист “. Омъжих се, изкарах медения си месец под карантина. Пях Lambada в гората, облечена като Заек измежду нощ. Изкарахме ковид относително леко, без затруднения. И двамата сме имунизирани още от април и използвахме времето да си полежим две седмици у дома “, описа тя.

За чаровната русокоска е било най-трудно да се скрие от екипа, защото работят дружно от 15 години.

" Не ми беше елементарно да вземам участие в " Маскираният артист “. Трудно привикнах с рестриктивните мерки на костюма. Най-вече с дишането и с придвижванията. Основната ми цел беше да се развличам, да е радостно и прелестно за феновете. Още по-забавна ми беше интеракцията с останалите маски. Може би би трябвало да ни оставят малко повече да поддържаме връзка между тях. Но знам, не е разрешено. Според мен костюмът на Заекът е най-красивият от всички. За страдание, детайлите по него не се виждат доста добре. Никога през живота си не съм се чувствала толкоз секси, колкото, когато бях облечена в него “, добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР