Тв водещата и автор на бестселъри Венета Райковa се похвали

...
Тв водещата и автор на бестселъри Венета Райковa се похвали
Коментари Харесай

Венета горда майка: Патрик написа книга

Тв водещата и създател на бестселъри Венета Райковa се похвали с достиженията на 10-годишния си наследник Патрик, предава Dir.bg.

Въпреки нежната си възраст, младежът към този момент е написал книга и даже е подписал контракт с издателство.

"Гордея се с теб, Патрик! Моето дете на 10 година написа книга и подписа контракт с издателство (...)!! Те ще издадат първата му книга "Джордж и вълшебните камъни " навръх рождения му ден - 18 февруари! ", написа Венета и насочи специфични благодарности на шефката на издателството, като ѝ пожела феноменални тиражи.

Преди време Венета се бе отдръпнала от ефира и за къс интервал от време съумя да издаде шест книги, които се трансфораха в бестселъри. Тя се радва на невиждан читателски интерес като за български създател, макар неласкавите мнения от страна на рецензията. Романите ѝ се споделят "Триумфът на кучките ", "Вещицата ", "Инсомния ", "Вендета ", "Скандал ", "Завист ".

Патрик очевидно се е запалил по писането от майка си. Той е единственото дете на Венета от брака ѝ с брадъра Тихомир Георгиев. Двойката се разведе неотдавна, само че поддържа другарски връзки и постоянно е дружно на фамилни празници.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР