Тв шоу България търси талант тръгва на 14 февруари в

...
Тв шоу България търси талант тръгва на 14 февруари в
Коментари Харесай

България търси талант тръгва на 14-ти февруари

Тв шоу България търси гений потегля на 14 февруари в 20ч. със особено издание. Форматът се завръща със зрелищни осъществявания и непредвидени моменти, които с изключение на феновете, ще изненадат и новото жури в лицето на Евелин Костова, Катерина Евро, Николаос Цитиридис и епидемиолога проф. Тодор Кантарджиев.

Премиерната седмица не просто ще стартира, само че и ще приключи с шоуто за гении. На 20 февруари от 20ч.

бТВ ще зарадва феновете с още един епизод на шоуто, което ще продължи да се излъчва всяка неделя вечер. На 19 февруари пък феновете ще станат очевидци и на още една премиера. Своя огромен тв дебют в българския ефир ще направи най-романтичното, само че и провокативно риалити, което не стопира да търси любовта Ергенът.

В идващите епизоди, които ще се излъчват всеки четвъртък и петък от 21ч., извънредната продукция ще разгърне връзките на един мъж с дамите, търсещи буйни прекарвания на фона на спираща дъха екзотика и борба за сърцето му. На 21 февруари ефирът ще бъде превзет от Survivor. Титаничната борба на човешки характери, на недостатъци и страхове със силата на волята, мозъка и духа в дълго чакания нов сезон на приключенското риалити, идва под мотото Скритият кумир.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР