Турция се наложи над Армения с 2:1 като гост на

...
Турция се наложи над Армения с 2:1 като гост на
Коментари Харесай

Турция надви Армения с автогол

Турция се наложи над Армения с 2:1 като посетител на републиканския стадион „ Вазген Саргсян “ в Ереван в дуел от квалификационна група D на ЕВРО 2024.

Армения поведе след автогол на Озан Кабак в 10-ата минута, само че Турция стигна до успеха след попадения на Оркун Кьокчю и Керем Актюркоглу.
 Двубоят стартира с напън от страна на домакините. В 10-ата минута Камо Ховханисян центрира по земята в наказателното поле на Турция, а в опита да почисти топката Озан Кабак я прати в личната си врата, с цел да може Армения да получи ранен задатък в дуела.
В 20-ата минута Дженк Тосун бе изблъскан в тил от защитник на Армения, само че основният рефер на дуела Хосе Санчес направи знак, че играта би трябвало да продължи.

В идващите минути Турция бе по-активният тим и това даде резултат в 35-ата минута, когато Онур Булут откри Оркун Кьокчю, който с акуратен удар в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Арсен Бегларян, възвърне паритета резултата.

Турция стартира по-активно и второто полувреме. В 64-ата минута Енес Юнал изведе Керем Актюркоглу самичък против стража на Армения, а футболистът на Галатасарай бе прецизен, пращайки топката в долния десен ъгъл.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР